Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a nővérem...

Mit csináljak, ha a nővérem egy szívtelen, érzéketlen bunkó, aki miatt nap mint nap megfordul a fejemben, hogy megölöm magam?

Figyelt kérdés

Én ezt már nem bírom tovább. Amióta tudom, mi az az öngyilkosság, azóta azon gondolkozom, hányféleképpen ölhetném meg magam a nővérem miatt. Most 13 éves vagyok, és esküszöm, volt már, hogy egy-egy veszekedés után kést forgattam a kezemben! Születésem óta ott bánt, ahol csak tud, amikor kisbaba voltam, kislapáttal vert meg rosdás szódapatront dugott a számba, most pedig lelkileg próbál teljesen kikészíteni, sikerrel... Szerintem idegösszeroppanást kapok. Nagyon hirtelen haragú, és nagyon jól is veszekedik. Tényleg profi a bántásban, ami azt jelenti, hogy mindig megtalálja a legérzékenyebb pontomat, és ott döf meg, képletesen értve, bár már jobb lenne szó szerint. Ha nem is veszekszünk, minden nap különböző rossz tulajdonságomat hangsúlyozza ki, (nem építő kritikaként, á, nagyon nem), emellett minden nap hozzámvágja, hogy mekkora nyomorék vagyok, idióta, meg minden... mondanom sem kell, ez az amúgy is alacsony önbizalmamnak nagyon jót tesz...

az idegességemet viszont aligha tudnám levezetni azzal, hogy úgy bevágom a szobám ajtaját hogy kiszakad a helyéről, nos, azért, mert anya (vígasztalás helyett) azt mondja, hogy ha így teszek, nem kapok új ajtót.

Mit csináljak? Idegességlevezető dolgokat tudnátok ajánlani? (nem meditáció, vagy nyugtató zene... olyanra gondolok, amivel ki tudnám ereszteni az idegességemet, nem pedig benntartani, mert már 13 éve gyűl a feszültség, és ha tovább benntartom, azt hiszem, tényleg idegösszeroppanást kapok...)

2013. ápr. 20. 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne legyél már buta.. Az öngyilkosság nem megoldás.

Miért nem tanulod meg megvédeni magad?? Tessék elmenni egy önvédelmi sportot tanulni. Ott nem csak magát az önvédelmet tanulod meg, hanem azt is hogy miképpen legyén türelmes, és nyugodt olyanokkal szemben mint a nővéred. Amikor már kellőképpen megtanultad hogy védd meg magad, akkor a nővéred fog a legjobban meglepődni , mert nem fog tudni bántani. Semmi perc alatt a padlóra küldheted, és nyugodt is leszel, mert le fog peregni a nővéred viselkedése rólad..

Nem olyan hülyeségeken kell agyalni hogy halj meg, hanem azon hogyan védd meg magad..

Ne feled: A nővéred egyszer elköltözik, egyszer valaki mással fog élni..

2013. ápr. 20. 12:26
 2/3 anonim ***** válasza:
első vagyok. AIKIDO tökéletes választás lehetne..
2013. ápr. 20. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Most akkor mondom a legjobb választ. Szóval lelkileg bánt. Ez esetben csak rajtad múlik, hogy bánt-e, vagy sem. Ha mégsem ez a legjobb válasz akkor addig olvasd, amíg meg nem érted
2013. máj. 27. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!