Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tudnék minnél hamarabb...

Hogy tudnék minnél hamarabb megtanulni egy verset? SÜRGŐŐS!

Figyelt kérdés
Csak normális válaszokat ha lehet.
2009. szept. 24. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem próbáld először értelmezni a szöveget.Majd úgy elölvasni mondjuk versszakonként 5x vagy ahányszor gondolod utánna próbáld magadnak felmondani.Igy talán sikerül Sok sikert!
2009. szept. 24. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
mond fel mp3-ra és hallgasd!
2009. szept. 24. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
az mp3-as tényleg nagyon jó ötlet, én érettségire készültem úgy. verstanulásnál az is jó, hogy reggel 10 perccel korábban felkelsz és akkor tanulod, nekem kora reggel nagyon könnyen megmaradt a fejemben
2009. szept. 24. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
minden versszakot két részre bontasz, és elkezded olvasni őket (két sort megtanulsz, mész tovább) aztán ha egy versszak összeált, azt kezded mondani, ha összeállt több versszak azokat mondod, aztán a végén az egészet, jó sokáig, amíg majdnem folyamatosan tudod mondani fejből. De lehet esetleg képekkel illusztrálni a verssorokat, ezzel automatikusan arragondolsz, és nemkell arra figyelned, hogy most melyik jön. Soksikert :D
2009. szept. 24. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:
úgy hogy nem a gép előtt ülsz...
2009. szept. 25. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Felmondod, felénekled mp3-ra és megállás nélkül hallgatod...

Gondolj a tvben, rádióban szóló slágerekre...egy két hallgatás után már kívülről fújjuk a szövegét...ennek alapján lehet megtanulni mást is.

2009. szept. 25. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!