Valaki aki tervezi, hogy el akar menni otthonról, nem akar velem tartani?
Figyelt kérdés
Nem akarok örökre itt hagyni mindent, de egy időre jó lenne felszívódni. Idegesít a családom , meg minden, nem szeretek itt lenni, egy kis időre itt hagynék már mindenkit. csak egyedül nincs annyi bátorságom, hogy fogom magam és elmegyek. Szóval aki esetleg hasonló helyzetben van szóljon :)
16/L
2013. ápr. 18. 17:11
1/13 anonim válasza:
rokonokhoz, barátnőkhöz menni egy-két napra?
2/13 A kérdező kommentje:
hát nem igazán arra gondoltam, csak valahova el innen az a lényeg. rokonhoz barátnőhöz nem akarok, akár olyan helyre ahol senkit nem ismerek
2013. ápr. 18. 17:21
3/13 anonim válasza:
Nekem lenne, de ez ennyire sürgős?! Én a nyáron tervezek "világgá" menni. Csak egy pár hétre,, hogy helyretegyem a dolgokat... addig meg szerzek pénzt, hogy azért éhen ne haljak :)
4/13 A kérdező kommentje:
hát én már majdnem elmentem tegnap előtt is, de holnap meg muszáj ott lennem valahol, így jövőhéttől terveztem, nem akarok most itthon lenni nagyon nem
ha csak az a része lenne gond hogy éhen ne halj, azt én megoldom mellettem éhen nem halnál hidd el :D
2013. ápr. 18. 18:22
6/13 A kérdező kommentje:
oké, akkor irjatok privit ha tényleg, mondjuk hol laktok meg ilyeneket, mert azért jó lenne tudni mert aha mondjuk az ország másik végébe akkor az úgy....:D
2013. ápr. 18. 19:46
7/13 anonim válasza:
mert Te az ország melyik végébe laksz?
8/13 A kérdező kommentje:
hát nyugati, Balaton környékén
2013. ápr. 18. 20:30
9/13 A kérdező kommentje:
és te?
2013. ápr. 18. 20:31
10/13 anonim válasza:
Hát akkor ez nemigen fog összejönni. Szolnoki vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!