Színleltél már betegséget? (folyt. Lent)
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen tünetekkel? Pl. volt, h beletetted a lázmérőt a meleg vízbe, hogy lázad/hőemelkedésed "legyen"?
És buktál már le?
Ilyen storykat várok, extra színlelésekkel és lebukásokkal. :)
Na, meg egypár tünet-hamisító ötletet, mint pölö a lázmérős :)
2009. szept. 24. 17:17
1/3 anonim válasza:
Ha te gondoltál arra kedves kérdező, hogy nem szoktuk olasni az ebbe a kategóriába írt kérdéseket, hát szntem nem sokan. Feltehetted volna ezt a kérdést az önismeret kategóriába pl.
Én még sohase színleltem betegséget, főleg így nem.
2/3 anonim válasza:
Igen, egyszer, nagyon durva volt. Készültem rá. Nem akartam suliba menni, és pár nappal előtte kezdtem el készülődni. Minden nap csak a számon vettem levegőt, hogy ki tudjon száradni a torkom, és cserepes legyen a szám. Inni sem ittam eleget, és direkt keveset ettem, hogy minél gyengébbnek tűnhessek. Nem aludtam éjszaka, csak 1-2 órát, hogy karikásak legyenek a szemeim. Sokat beszéltem és nagyon magas hangon énekeltem, hogy berekedjek. Aztán a "nagy nap" reggelén felkeltem, fésülködés helyett összeborzoltam a hajam, sápadtra sminkeltem magam, és sötét foltokat rajzoltam a szemeim alá. Szörnyen néztem ki, még én is megijedtem magamtól. Kimentem a konyhába, és amikor anyám meglátott, azonnal visszaküldött az ágyba :D Nem értem el vele sokat, ugyanis végül az egész napot végigaludtam. Egyébként a lázzal sosem mertem viccelődni, mert akkor biztosan belémtömtek volna valamilyen gyógyszert.
3/3 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: Jujjj... Ez nagyon durva, pláne, hogy így készültél! xd
2009. szept. 25. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!