Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy hét alatt mindent át...

Egy hét alatt mindent át lehet nézni/meg lehet tanulni érettségire? :D

Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 22:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ohh, de jó neked, bárcsak nekem is így menne..a szóbelitől annyira nem félek :) egy hónapom lesz rá :D
2013. ápr. 17. 15:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

én 2011-ben érettségiztem, az utolsó hétre hagytam mindent. de akkor úgy nyomtam, hogy reggel 8kor felkeltem, és megállás nélkül este 11ig. a végére már élő halott voltam, de minden szóbeli 90-100% lett. tehát igen, nekem már bizonyítványom is van róla :D

ez van lusta voltam, de megtanultam, hogy máskor nem hagyok mindent a végére... (azóta is ilyen vagyok XD)

2013. ápr. 18. 19:19
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató szavaidat, hát nagyjából rám is ez vár xD :/ de hát valamit valamiért..

nembaj az, legalább annyit tanultál belőle, hogy nem egy hetet hagysz, hanem kettőt xD

2013. ápr. 18. 20:19
 14/17 anonim ***** válasza:

Áhh, dettó én is ilyen voltam/vagyok...

Írásbelire úgy csináltam, hogy átnéztem kb. az utolsó hetekben az előző évi érettségiket..., meg pár dolgot a könyvből és az elég is volt.

Szóbelire meg én is úgy voltam vele, hogy van egy hónap...Aha, az utolsó héten kezdtem el tanulni rá. De akkor úgy, hogy felkeltem délelőtt valamikor és estig. Nem is végeztem vele, ha nem az érettségi utolsó napján lettem volna, akkor nem tudom mi lett volna velem. Megtudtuk barátnőmmel, hogy az utolsó napon vagyunk (fel volt osztva az osztályunk 3 napra) Abban a két napban éjjel-nappal csak a tételeket tanultam...:D Utána úgy éreztem, hogy életem sincs. :D

Azóta is, ha feljön témába röhögjük is, hogy milyen hülyék voltunk, de nem csinálnánk máshogy. :D

Aztán ügyesen, hátha neked több eszed lesz és nem hagyod az utolsó napokra a dolgokat. :P

2013. ápr. 22. 22:33
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! :) Jó lehetett..:D

Ígértem, hogy írok, amikor az érettségire elég volt azaz egy hét...hááát a törire nem volt elég...a matekra igen azt hamar átnéztem mindent, bár az első része nagyon könnyű volt...a magyar szövegalkotása sem volt nehéz legalább is nekem, az érvelést választottam és szerintem egész jó lett..példákat is fel tudtam használni, amiket előző nap olvastam át :D ,csak a füzeteimet lapoztam át és felelevenítettem a kötelezőket... angolra sokat készültem, remélem az sikerül.. a nehezén már túl vagyok :) már csak a szóbeli van vissza, arra lesz 5 hetem felkészülni..az már menni fog :)

2013. máj. 8. 17:44
 16/17 anonim ***** válasza:
hát akkor sok sikert a szóbelire :)
2013. máj. 9. 22:05
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. máj. 11. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!