Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A fiúknak miért jó ha lerondáz...

A fiúknak miért jó ha lerondáznak egyes lányokat és kiröhögik?

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
a lerondázás elősegíti a kiröhögést a kiröhögés pedig mint minden nevetés endorfint szabadít fel ami pedig mint tudjuk JÓÓÓÓÓ
2009. szept. 23. 20:24
 2/8 A kérdező kommentje:
De nem tehetnek arról,hogy nem pontagyú cicamicababák
2009. szept. 23. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

szia lány vagyok!

őőő nem tudom, de csak azért, hogy még nagyobbnak érezzék magukat. Szerintem. Volt régen egy padtársam. AZ osztály menő gyereke. Töknormális, és egy csomó mindenről dumáltunk. ELmondta, hogy gyűlöli az ilyen "cukcsi vagyok? uhh de szupcsi" lányokat, ahhoz képest mindig velük van. Nagyon hiányoznak a dumálások, mert márnem mellette ülök :(

2009. szept. 23. 20:30
 4/8 anonim válasza:
52%
A fiúk sokkal később érnek, mint a lányok. Szellemileg és testileg egyaránt.Azt hiszik, hogy ettől lesznek "nagyfiúk". Nem kell velük foglalkozni.Eltelik pár év és lihegve futnak majd utánuk.Egyébként izlések és pofonok különböznek.
2009. szept. 23. 20:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer 3 srác szekált..amivel csak tudtak..aztán mind a 3 szerelmet vallott ..aztán amikor mondtam nekik hogy kosár..akkor mind a 3 megkért hogy ne mondjam el a másik kettőnek :D..azért is elmondtam ..aztán megkérdeztem tőllük hogy ki is a ronda?:)
2009. szept. 23. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ennek sok oka lehet, mi például csak azt rondázuk le és röhögjük ki, aki tényleg ronda, de még ráadásul ribancosan is viselkedik és azt hazudja hogy hetenként vált pasit. Amúgy nem szoktam semmilyen lányt lerondázni, szerintem a belső a lényeg.
2009. szept. 24. 08:46
 7/8 A kérdező kommentje:
az jó,mert itt az a divat,hogy mindenkit lerondázunk,kiröhögünk,ha esetleg csendes tipus,és nem hord csőgatyát "halálfejes" cipővel és nem vigyorog mindig.
2009. szept. 24. 15:34
 8/8 anonim ***** válasza:

a vigyorgás jó a csőgatyával a halálfejes tornacipővel semmi bajom nincs (csak fiú ne viselje) a csendességgel pedig még SOHA SENKI nem került a társaság középpontjába

és a legritkább esetben b*sztatják azt aki a társaság középpontjában van... tehát ugyan én az vagyok aki az embereknek vagy jót vagy semmit nem mond emellett jó emberismerő vagyok és általában tudom ki mit miért csinál...

az ilyen piszkálásnak oka gimnáziumban például már valószínűleg az hogy a lány a srác szerint tényleg ronda és az "ettőlcsak menőbb leszek" csak járulékos haszon

kisebb korban még a meghúzom a haját mert tetszik idősebb korban pedig szintén nem a kinézet az ok hanem a bántás a lényeg

2009. szept. 24. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!