HELP! Szóval lesz nemsoká egy verseny, ahol viccesen kell elmondani hogy miért jöttél (nem muszáj hogy igaz legyen) és ebben kéne a segítségetek pls :S?
Úgy kell kezdődjön hogy "Szia Nagy Sára vagyok azért jöttem erre a versenyre mert...."
egyik ismim ezt fogja mondani:
"Szia Nagy Sára vagyok és azért jelentkeztem erre a versenyre hogy megmérettessem magam a többiekkel, és hogy anyuci büszke legyen rám! *-*
Nekem ennél jobb, vagy legalább ilyen jó kéne... Segítsetek!
Előző vagyok:
Úgy értem fiúnak vicces a Sára név!! Amúgy szép név, senki ne értsen félre :D
Szia, Nagy Sára vagyok, és azért jelentkeztem erre a versenyre, mert valahogy tesztelni akartam az új bringámat, és az tűnt a legjobbnak, hogy eljövök vele idáig.
Szia, Nagy Sára vagyok, és azért jelentkeztem erre a versenyre, mert szeretem a makarónit.
Szia, Nagy Sára vagyok, és azért jelentkeztem erre a versenyre, mert anyukám megígérte, hogy ha nyerek, süt nekem palacsintát.
Szia, Nagy Sára vagyok, és azért jelentkeztem erre a versenyre, mert a tanárok úgy gondolták, ez mégis csak kevésbe káros, mint az iskola téglánként való lebontása.
Szia, Nagy Sára vagyok, és azért jelentkeztem erre a versenyre, mert a hangok azt mondták, hogy jöjjek el.
Szia, Nagy Sára vagyok, és azért jelentkeztem erre a versenyre, mert szilvásbukta.
Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!