Töri versenyre milyen nevet tudnátok mondani?
Figyelt kérdés
1300-tól 1600-as, Magyarországról van szó. Valamilyen viccesre, frappánsra gondoltunk, de amiket eddig kitaláltunk,nem tetszik mindannyiunknak, nincs megegyezés.. 7.-esek vagyunk, 2 fiú, 2 lány. Tudtok valamivel kapcsolatban, vagy valamilyen ötletet adni? Köszi!2013. ápr. 10. 15:02
2/7 anonim válasza:
Boszik és krampuszok = utalva a sötét középkorra, ill. a boszorkányüldözésekre
Török töri = 1500-as, 1600-as évek török uralom időszaka
3/7 anonim válasza:
Vitézlő Oskolások.
Bár ez lenyúlás lenne, mert Egerben ténylegesen létezik egy ilyen csoportosulás.
4/7 anonim válasza:
töritörők , törizsenik! Történelemlegjobbjai, Egy Töri csapat.... válsz ezekközül én 1szer vótam matekversenyen utólsóóó letem a nevünk Maíteksztárok volt ,magyarversenyxen 1.letttem xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!