Miért rossz a hangulatod/kedved/közérzeted? (ha rossz)
Figyelt kérdés
Anno volt egy kérdés, hogy kinek milyen a kedve egy 10-es skálán. Hát, nagyon rossz volt mindenkinek ahogy elnéztem :S Na innen jött a kérdésem...2009. szept. 21. 18:54
1/4 anonim válasza:
valaki bunkó velem, valaki marhán felhúz, vagy csak egyszerűen ilyen kedvem van. egyébként perpillanat 10/10
2/4 anonim válasza:
Nekem most szar vagyis olyan átlagos annál egy picit lejjebb van de tűrhető. Igazából nem pontosan tudom miért. Valahogy reggel felkeltem és már fájt a fejem, na akkor mondtam azt hogy ez a nap nem lesz jó, egész nap fájt a fejem és akkor az a nagy hangzavar, uhh kész voltam.
3/4 anonim válasza:
minden nap 8 órát töltök egy olyan iskolában, ahol nem emberként kezelnek, bohócot csinálnak belőlem, rámerőltetnek dolgokat, amik máshol nem kötelezőek, egyébként ez az ország egyik legnevesebb gimnáziuma és nem is vagyok rossz tanuló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!