Talán kissé fura kérdés, de nem igazán vagyok tisztában azzal, hogy mit értünk azalatt, hogy "elvont egy könyv"?
az elvont azt jelenti hogy furcsa megközelítésű esetleg kissé abszurd. Megszokottól eltérő, furcsa könyvre mondják az ilyet. Néha kicsit nehezen érthető.
14/L
Amit az előttem szóló írt, plusz kiegészítés: szűk réteg tudja csak értékelni, nem a közízlésnek felel meg; elgondolkodtató és olyan témákat veszeget, amit a hétköznapok nem hajlandóak.
De lehet negatív jelző is. Ez esetben azt jelenti, hogy a szerző nagyon akart valami mást alkotni, de valami marhára unalmas lett a vége.:)
Első vagyok: szerintem elvont könyv például a Parfüm-egy gyilkos története
Csodás könyv :D kissé morbid ahogy leírja a szagokat és a hasonlatokat, de fantasztikus!
Nem vagyok válogatós egyébként, szívesen olvasok mindent, egyszer legalább (a megismerés végett). Tudnátok esetleg ajánlani is egy párat, ami nem "uncsi befejezésűre sikeredett a nagy mű helyett", ahogyan az egyik kedves válaszoló említette? :)
(Köszi mindenkinek egyébként.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!