Szerintetek ha anyám vagy apám ráírja az oltási papírra, hogy mondjuk "Nem engedélyezem a beadást" vagy valami ilyesmi, akkor is megkapom, vagy akkor már nem?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 20:07
1/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy akkor is megkapod, mivel Magyarországon még mindig kötelező... sajnos...
2/7 anonim válasza:
Ha kötelezőről van szó, akkor azt nehéz megkerülni. Az időt lehet húzni, de ők pénzbírságot kapnak, te meg előbb-utóbb úgyis megkapod. Ha csak ajánlott, akkor elég a nyilatkozatuk, s nem adhatják be. Milyen védőoltásról van szó? Van, amelyik gyakorlatilag kockázatmentes, de egyik rizikófaktora sem rossz.
3/7 A kérdező kommentje:
Hepatitis B az oltás neve
2013. ápr. 1. 20:17
4/7 anonim válasza:
Kötelező az oltás 1999 óta (Németországban már korábban is kötelező volt, és sok más országban is.)
Egészségügyi kockázata elhanyagolható. Esetleg kis émelygés, étvágytalanság előfordulhat az oltás utáni néhány órában, de ez is ritka. Az oltástól nem fogsz megbetegedni.
6/7 anonim válasza:
Az utóbbi 2 millió évben nem volt szüksége az emberi szervezetnek oltásra. És ki tudja, hogy valójában mit tartalmaz. Tudom, felkészítik a szervezetet a betegségekre. Ezt mondják. De erre mért csak az utóbbi pár évben van szükség (vagy nem tudom mióta adnak oltást, hány éve). Szóval ez is egy olyan dolog, hogy valaki azt mondta, ez kell nekünk.
7/7 anonim válasza:
Az utóbbi 2 millió évben orvos sem volt, gyógyítás sem volt. Ma is vannak országok, ahol a várható élettartam a 30 évet sem éri el. Gondolj csak a középkori járványokra, vagy a múlt század első felének járványaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!