Szerintetek van tehetségem a rajzoláshoz?
Figyelt kérdés
Én igazából hollywood-i animációs filmek megszálotja vagyok!
3D-s animációt is tanulgatok magam, és az a tervem hogy majd animátorként vagy karaktertervezőként dolgozhatnék egy stúdióban.
De a lényeg hogy szerintetek van tehetségem ehez? :)
2013. márc. 30. 20:07
1/7 Nonfiguratív válasza:
Nekem tetszenek a rajzok! :)
3D-s animációt netről tanulod vagy valami könyv által?
2/7 anonim válasza:
tényleg te rajzoltad?? Van tehetséged.. nagyon szépen rajzolsz...
4/7 anonim válasza:
Nagyon szép rajzok, ne add fel, szép elképzelés!
Szerintem lehet érdemes lenne a rajzaidat a DeviantART-ra is feltölteni. Csak egy tipp...
5/7 anonim válasza:
jó kis rajzok, persze ennél csak jobbak lesznek később, én is foglalkozok rajzolgatással és modellezéssel, jelenleg a megrajzolt 2d karakter tervekből csinálok 3d modelt, célom egy saját rajzfilmsorozat elkészítése :)
6/7 anonim válasza:
Persze, hogy van.^^ nagyon jól rajzolsz, szerintem is töltsd fel őket devire. :D
Tényleg 7.-es vagy? Ahhoz képest nagyon ügyes.
Én is szeretem a rókákat.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!
És igen a Deviantartra már feltettem egy csomót. :)
2013. ápr. 1. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!