Ti rendelnétek apród, vatera ilyen oldalakról converse torna cipőt?
Előre ne utalj pénzt! Semmiféleképpen! Utánvéttel vedd meg.
Amúgy meg így biztos nem vennék semmilyen cipőt. És ha mégsem jó? Szorít vagy egyszerűen kényelmetlen? Én csak úgy veszek cipőt, hogy előtte fel tudom próbálni.
Amúgy nem tudom, hogy használt-e a cipő, de személyes véleményem, amit nem tartok magamba, hogy szerintem undorító használt cipőt hordani.
Vaterán rendszeresen vásárolok,teljesen természetes,h előre kell utalni.Gondold meg,ha te is eladó lennél,te is csak akkor adod fel a terméket,ha megkaptad az árát.Azt nézd meg milyenek az eladó értékelései,ha 100%-os és volt legalább 40-50 eladása,megbízhatsz benne.Ez általában működik,de!
A converse cipő Kínából jön a te címedre,természetesen ennyi pénzért ne eredetit várj. Rendeltem én is,nagyon hasonlít az eredetire,egy éve vettem,nem is ment szét. Én ettől az eladótól rendeltem:
20 nap alatt érkezett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!