Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti rendelnétek apród, vatera...

Ti rendelnétek apród, vatera ilyen oldalakról converse torna cipőt?

Figyelt kérdés
Furcsa ez nekem hogy ilyen olcsó. Meg hogy előre átkell utalni a pénzt.
2013. márc. 29. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Én már rendeltem egyszer egy hasonló oldalról és hamis volt :)
2013. márc. 29. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Előre ne utalj pénzt! Semmiféleképpen! Utánvéttel vedd meg.

Amúgy meg így biztos nem vennék semmilyen cipőt. És ha mégsem jó? Szorít vagy egyszerűen kényelmetlen? Én csak úgy veszek cipőt, hogy előtte fel tudom próbálni.

Amúgy nem tudom, hogy használt-e a cipő, de személyes véleményem, amit nem tartok magamba, hogy szerintem undorító használt cipőt hordani.

2013. márc. 29. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a másik fele... ha olcsó, akkor tuti, hogy hamis (#2. voltam)
2013. márc. 29. 16:15
 4/5 anonim válasza:

Vaterán rendszeresen vásárolok,teljesen természetes,h előre kell utalni.Gondold meg,ha te is eladó lennél,te is csak akkor adod fel a terméket,ha megkaptad az árát.Azt nézd meg milyenek az eladó értékelései,ha 100%-os és volt legalább 40-50 eladása,megbízhatsz benne.Ez általában működik,de!

A converse cipő Kínából jön a te címedre,természetesen ennyi pénzért ne eredetit várj. Rendeltem én is,nagyon hasonlít az eredetire,egy éve vettem,nem is ment szét. Én ettől az eladótól rendeltem:

[link]

20 nap alatt érkezett meg.

2013. márc. 31. 11:27
 5/5 anonim válasza:
Én is rendeltem már, egyszer tavaly október elején és november 20körül érkezett meg. Most ismét rendeltem március közepén és most lassan április vége van és még nem érkezett meg. Remélem, hogy mostmár hamarosan meg fog. Végülis a kiírt 6 hét még nem telt le. Egyébként gondoltam, hogy nem eredeti .. ennyi pénzért. De 20 ezret meg biztos nem adnék ki rá! Egyetlen hátránya szerintem, hogy sokat kell várni. Bár ez is relatív..kinek mi a sok.
2013. ápr. 24. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!