Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi ideig tart mire megérke...

Mennyi ideig tart mire megérkezik egy postai csomag? 10 nap alatt semmi!

Figyelt kérdés
Csináltam egy nagyon nagy hülyeséget...aprodon feltettem egy csomó telefont 50.000 Ft értékben és megbeszéltem egy cserét egy másik telefonra. Elméletben 1 napon adtuk fel 03.11-én. Mivel én elsőbbségivel adtam fel már másnap megkapta a "vevő". Aznap 11.-én nekem is elküldte a postán kapott bizonylatot h feladta (mondjuk elég rossz mínőségben). Viszont ma már 20.-a van (jó közben 14-17ig nem hinném h mentek volna a kocsik) de akkor is már az 5. munkanapnál tartunk...Már kezdek aggodni, de mivel itt nagy összegről van szó 100% hogy felfogom jelenteni a kedves "vásárlót". A kérdés már csak az, hogy meddig várjak?

2013. márc. 20. 09:57
 1/5 anonim válasza:

Már ne is haragudj, de ha a bizonylatot megkaptad, akkor miért nem mész be a postára megkérdezni? Gondolom ajánlottként küldte el.

Bemész a postára és az azonosító alapján lekéred az információkat, hogy éppen merre is járhat a csomagod.

Ha nem ajánlottként adta fel a másik fél, akkor lehet, hogy átvert. Bár elég nagy baklövés így küldeni egy - gondolom - 50e ft értékű telefont.

Ajánlottan, értékbiztosítással..stb. Minimum így kellett volna. Esetleg futárszolgálattal.

2013. márc. 20. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Kérd meg, hogy érdeklődjön a postán a csomagfeladási bizonylattal, elismervénnyel (vagy nem tudom, mi a becsületes neve)!

Neked sem ártana érdeklődni a postán, hogy mi lehet vele. (Hiszen a vevő, ha tényleg csaló, úgyis csak hazudozni, meg hitegetni fog.) Persze ehhez az kell, hogy olvasható legyen a bizonylat, amit átküldött. A szám alapján a postán meg tudják keresni. Az is lehet, hogy a "vevő" csak hamisította, így eleve nincs is ilyen számú csomag, és legalább hamar kiderül a csalás.

Nem akarlak elkeseríteni, de jó eséllyel átvert az illető.

2013. márc. 20. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha megvan a bizonylat akkor kérdezzétek meg a postán , hogy mi a helyzet . Én jártam úgy , hogy 2 hét alatt jött meg egy csomagom , mert a postán elkeverték .
2013. márc. 20. 10:37
 4/5 anonim válasza:
0%
Ha ajánlottként adta fel,ott a rag szám,és a porta oldalán lehet követni a csomag utját
2013. márc. 21. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

csörike123

ha ajánlotta adta fel, akkor az nem csomag. Ergó ajánlott levél, amit nem tud követni a posta oldalán. És a sima belföldi postacsomagot sem.

2013. márc. 21. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!