Vatera örökre kitilt valakit, ha elkövet egy hibát, ez most komoly?
Még 2011ben regisztáltam 3 felfasználónévvel, 2vel önlicitáltam, tudom nem szép dolog, de ez van. Csak 1 aukción történt. Nem is figyelmeztettek, hogy mit csinálok, csak bumm kitiltottak. Majd ma véletlen eszembe jutott a 3. felhasználónevem, beléptem, feltöltöttem fix áras termékeket. Kiemeltem őket stb. Ki is jött szépen ma a számla, erre most meg jön az email, hogy inaktiválnak, mert
"mivel a naplózott felhasználói tevékenységek és regisztrációs adatok alapján megállapítható, hogy korábban már más néven kizárásra került valamelyik portálról.
Tájékoztatjuk, hogy a kizárás felhasználóra vonatkozik, így minden egyéb, az adott felhasználóhoz köthető felhasználónév is inaktiválásra kerül!"
Jah, a számlát meg fizessem be? ez kicsit vicces. Az rendben van, hogy elkövettem egyszer egy hibát... Megvárták, míg kiküldhetnek egy jó kis számlát, majd kitiltottak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!