Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a lányról?

Mit gondoltok erről a lányról?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, aki már az őrületbe kerget. Folyton feltűnősködik, teszi az agyát. Mindig úgy tesz, mintha "kétbalkezes" lenne, ergo kiejti a kezéből (direkt) a dolgokat, folyton ugrál meg olyan, mintha mindig egy színdarabban lenne, nem tud természetes lenni. Ha a tanár valami provokatívat mond vagy tesz (dogaírás, feleltetés meg hasonlók, ami a tanulással kapcsolatos), ő egyből eljátszik egy ilyen megdöbbent szerepet, hogy mindenki őt figyelje és nevessenek rajta. Mindenkivel kedves, meg meghallgatja az embereket, de közben nem is érdekli, az egészet csak kényszerből csinálja. Annyira erőltetett..és ezt még csak páran vettük észre. Eleinte nagyon szerettem, egy rossz szót nem mondtam volna rá, mert azt hittem, hogy tökéletes. Szép, kedves stb. Aztán ahogy elkezdtünk beszélgetni, rájöttem, hogy kicsit sem érdekli az, amit mondok és úgy csinál, mintha butának és rondának hinné magát, holott tökre el van szállva magától és mindenkire féltékeny. Ráadásul lenézi azt, aki 15 évesen még nem él szexuális életet, nem próbált már ki a világon mindent, nem bulizta szét magát. Azzal próbál népszerű lenni, hogy ő mennyire felnőtt már, egyedül lakik, azt csinál, amit akar stb..és annyira idegesítő. Mindenki isteníti és kevesen veszik észre, hogy mit csinál. Mellette olyan szerencsétlennek érzem magam, mert én csendesebb vagyok, nem vagyok olyan közvetlen, mint ő.

Mindig azt hiszem, hogy az emberek csak a hozzá hasonlóakkal szimpatizálnak.

2009. szept. 18. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Ne foglalkozz vele
2009. szept. 18. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem meg a csaj tök jófej! Te féltékeny vagy rá, mivel egy átlagos, szürke láma vagy! Egésznap poshadsz otthon, járj el te is bulizni, ha ennyire frusztrál a dolog! Azért isteníteni mindenki, mert jófej és nem egy féltékenykedő, irigy lúzer, mint te!
2009. szept. 18. 19:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok "átlagos, szürke láma", hogy a te értelmes szövegeddel éljek. És nem "poshadok" otthon, mert vannak értelmes elfoglaltságaim..ő féltékenykedik, meg tudna ölni, ha engem megdicsérnek, hogy milyen szép vagyok, őt meg nem. Néha képmutatóan odajön és elkezd "kedveskedni", de lerí róla, hogy legszívesebben száműzne valahova. Annyira képmutató.
2009. szept. 18. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem veled van a baj, de sok mindent nem tudsz tenni ezzel.. ne foglalkozz vele, aztán ha vége a sulinak már úgysem kell minden nap vele találkoznod.
2009. szept. 20. 18:29
 5/5 anonim ***** válasza:

19:59es

hát te hülye vagy... egy 15 éves gyereknek ne az legyen a természetes, hogy állandóan bulizni jár! Jó, mondjuk hetente 1-2 alkalom belefér, nade napi rendszerességgel? Ugyan már... hát mi lesz így belőle.

Meg mi az hogy tök jófej? Neked jólesne, ha valakinek épp kitálalnád a legégetőbb lelki problémádat, aztán kiderülne, hogy az illető le se sz_rja a fejedet, hanem egyből elkezdi magát sajnáltatni, hogy a te problémád mindenki más szemében semmiségnek tűnjön?

Kérdező:

Lenéz másokat? hát mire fel? Mert nem bulizzuk szét az agyunkat, akarjuk valamire vinni, és nem fekszünk le akármelyik helyes sráccal, aki szembejön velünk? Ugyanmár... szánalmas a csaj, remélem, valaki egyszer jól kiosztja...

2010. ápr. 14. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!