Mit gondoltok egy ilyen lányról megismernétek?
Figyelt kérdés
Szerény, őszinte humoros, jókat beszólogat. nem nagyképű.. Jól öltözködik de mégsem kihívóan.. még meg is veszi a kínai cuccokat is néha.. De mégis alig vannak barátai Mert jómódú... és alig tud így ismerkedni hogy ne használják ki..2011. júl. 22. 10:09
1/4 anonim válasza:
Hát ennyiből.. Rólad van szó?
Nem kell félni, hogy kihasználnak első nekifutásra. Elég azokat leépíteni, akik arra utaznak.
2/4 anonim válasza:
Szerintem az ilyen lány leginkább maga tehet róla, hogy kihasználják... tudod, akit lehet, azzal meg is teszik..
A leírás alapján amúgy teljesen normális lány, már csak normális emberekkel kellene összefusson..
3/4 anonim válasza:
MÉG MEG IS VESZI A KÍNAI CUCCOKAT IS NÉHA
A kínai ruha az leprás vagy ezt mégis hogy gondoltad,aki ott vásárol az már nem is ember?
Akit most leírtál az is csak egy átlagos lány, és egyébként ennyi infórációból pedig nem derül ki hogy valójában milyen is.
4/4 A kérdező kommentje:
Arra értetem nem lenézésből hanem a gazadagok inkább a márkás cuccokat veszik meg.. meg azt sem tudják hogy játszák a fejüket.. és azt akartam írni hogy ő nem ilyen.
2011. júl. 22. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!