Hogy tudnám szívtani az osztálytársaim?
Figyelt kérdés
Nagyon beképzeltek,mindig beszólnak,már nagyon unom.Legszívesebben megverném őket,de még nem akarom hogy kicsapjanak,viszont már nagyon irritáló hogy mindenből viccet csinálnak,elvannak szállva maguktól.Sok minden eszembe jutott hogy hogy b*szhatnék ki velük,de azok túl durvák.Segítsek kérlek! 16/L2013. márc. 27. 15:53
1/5 anonim válasza:
Nekem is ilyenek az osztálytársaim, de nekem már megjött az eszem, és nem csinálnék velük semmit, mivel nem akarok lesüllyedni a szintjükre.Ott meg legyőznének a rutinjukkal.
Tűrd meg, ne figyelj oda, ha látják, hogy nem érdekled őket, azzal tudod legjobban felhúzni őket.:)
2/5 tetris válasza:
Vigyél magaddal pillanatragasztót. A legszemetebbnek ragaszd oda a padra a tollát.
3/5 A kérdező kommentje:
Nehéz úgy tenni mintha nem érdekelne,úgy feltudnak húzni :/
Jó ötlet! :D Köszi.
2013. márc. 27. 18:11
4/5 anonim válasza:
gyorskötöző!mondjuk én szeretetből szoktam használni,de rohadtjó:D
5/5 anonim válasza:
én tőlem mindig kapnak vagy próbálok velük együtt játszani.néha mha már nincs értelme egyiknek se fogom magam és odébb állok.amúgy olyan nevem van amiért cikiznek szóval jah...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!