Miért most kezdtek el csúfolni az osztálytársaim?
Figyelt kérdés
Apa Nigériából jött, anyai nagyszüleim pedig Mongóliából, de anya már itt született. Eddig nem volt baj ebből, sőt szerettek, mert ilyen fura lény vagyok, de mióta múlt héten föcin azt tanultuk, hogy én egy "zambó" vagyok, azóta mindenki a Zámbó Krisztiánnal gyilkol! Mit kell ilyenkor csinálni? Már face-en is ezt postolják, ha mém lesz belőlem én megőrülök!2013. márc. 10. 18:48
1/3 anonim válasza:
Bár nem sok értelme van , de fogadd sok sok szeretettel .
2/3 anonim válasza:
ha tanultátok mi az a zambó akkor közöld velük, hogy igen te egy zambó vagy a szüleid származásából adódóan. Magyarázd el nekik még egyszer - mint a hülyéknek- ,hogy igen ezeket az embereket így nevezik. És egyálltalán nem azonos ez az elnevezés egy családnével.
3/3 A kérdező kommentje:
Nemár, azt tuti valami ismerősöm csinálta! Lány vagyok és a zambó nem hangzik lányosan, szóval ilyet csak úgy lehet csinálni, ha lányt ismer a készítő!
2013. márc. 10. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!