Szerintetek mit tegyek?
Szerintem hagyd a francba őket ^^ Ennel tobbet nem tudok mondani xD
Brohoof /)
Én magam is pegasister vagyok,és nem titkolok,hanem még híresztelem is. Én ettől érzem jobban magam, a bronyk meg úgyis megértenek téged, és túlerőben vannak!
Egyébként magából az MLP-ből sokat lehet tanulni szóval előnye is rengeteg van. Ne azt lásd, hogy piszkálnak miatta, hanem hogy te szereted. Ez a lényeg!
*brohoof*
Háhh nem kell velük foglalkozni, csak olyan emberek bántanak emiatt akik nem értik még mi a jó ebbe a mesébe, namost vagy el tudod nekik magyarázni vagy nem kell velük foglalkozni, ennyi.
Örülj annak hogy te szereted és ismerj meg sok bronyt és pegasistert, szerezz pónis barátokat :D
ez aranyos meg minden csak azért akiket ez nem foglalkoztat és inkább idegesít vagy zavar azok előtt nem kell erőltetni.
megértőbb szimpatizáló társaságban nyugodtan nyihogjatok ugráljatok vagy mit szoktatok csinálni, de tartsátok tiszteletben az ellenkező véleményeket is szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!