Szerintetek mit tegyek?
Nem tudom, hogy te milyen idős vagy, de ez talán segíthet. (Ha nem, várunk a Rainbow power club-ban)
Én itt igazgató vagyok, és egy ún. SCARLET Project-et vezetek. Ez egy vetélkedő általános és középiskolák számára. Az első forduló egy táncverseny volt amit felraktunk a youtube-ra. Az egyik lány lebetegedett, és az egyik fiúról megtudták, hogy ő brony. Így őt öltöztették be Applejack-nek. Ezután az egész iskola rászállt, és piszkálták rendesen, mígnem az ofő-jük egy e-mail ban megírta nekünk ezt. Mi elmentünk az iskolába (Chrysalis, Celestia, Tilight, Applejack...) aztán bemutattuk nekik a club-ot. A nap végére azok akik piszkálták szetencsétlen bronyt és még tanárok is jelentkeztek hozzánk és brony-k illeetve pegasistetek lettek. Mostani infók szerint az iskola42%-a rajongó lett. /Rainbow power igazgató/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!