Miért néznek mindig eladónak?
Figyelt kérdés
akárhová bemegyek, mindegy milyen üzlet, szinte nincs olyan alkalom, hogy valaki oda ne jönne, hogy ezt meg azt szeretne, ilyen meg olyan színben...
miért van ez?
amikor megkérdezem tőlük,sokszor mondják, hogy mert úgy néztem rájuk.
nem tehetek róla,mindig megnézem az embereket,rossz szokásom:)
kíváncsi vagyok miért van ez?
17/l
2009. szept. 17. 15:54
1/7 anonim válasza:
Mert szép vagy. :) Pont azért, mert bámulod az embereket.
2/7 anonim válasza:
énis nézem az embereket,mégsem jönnek oda :D
talán mert úgy vagy felöltözve.nemtudom
3/7 anonim válasza:
hozzám csak fényképezkedni jönnek, barátnőt féltékennyé tenni, stb... pedig nincs is rajtam semmi olyan :S :D
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
hát az öltözködés nem hiszem...hogy öltözik egy eladó?:)
ha egy üzletben vagyok, de pl a suliban is, ha bejön egy valaki, automatikusan odanézek.nem tudom miért.lehet ez az oka:)
2009. szept. 17. 16:54
5/7 anonim válasza:
velem is ez van :)
nem baj, legalább nem akarnak rosszat :D
6/7 anonim válasza:
Ilyen nekem is szokott lenni, mondjuk nem túl gyakran, de csak megmosolyogjuk, azt annyi.
7/7 anonim válasza:
sya!engem is mindig eladonak néznek pedig csak 14 vok:)nézelödök aztán oda jönek h elnézést tudnék-e segiteni én meg tökre megszeppenve én nem itt dolgozok:D anya meg mindig nevett rajtam:D:Dám lehet azét van mert magas vagyok és sokan néznek 18+nak xD szal nagyon poén:D amugy lány vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!