Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ennyi szemét, hülye...

Miért van ennyi szemét, hülye ember?!

Figyelt kérdés
A suliban acélbetétes bakancs volt rajtam, és rácsos harsinya, szoknyával + Mayhem-es női póló! És még is le emoztak! Azt hittem lehidalok...vagy 5 ember emozott le! -.-
2009. szept. 17. 13:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ezen az oldalon sem kérdezek többet...elég az is BŐVEN ha előben felkúrják az agyam
2009. szept. 17. 21:24
 12/15 anonim válasza:
100%
kicsit túljátszod a szerepedet! meg se tudud mondani,hogy miért öltözködsz így.csak felveszel egy viselkedés formát ami gyakorlatilag nem jelent semmit. gondolkodni kéne és rájönnél,hogy az egész egy átverés és TE vagy átverve. arra gondolj,hogy ez valakinek egy üzlet és egy iparág épült fel a hozzád hasonlók kiszolgására.
2009. szept. 18. 08:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, mind a kérdés, mind az utóbbi hozzászólásod alapján NEKED van valami bajod a világgal és nem fordítva. (Az, hogy nem figyel Rád eléggé senki. Ezt próbálod itt is bepótolni.) Ez megérthető és elfogadható álláspont a részedről. Az már kevésbé tolerálható, ha úgy akarsz figyelmet szerezni magadnak, hogy ezzel megbántasz másokat. Ez az óvodás szint. Lépj túl rajta! Ha zavar, hogy mások nem veszik le az öltözködésedből, amit Te szeretnél, az BENNED van, nem bennük. Engedd el ezt a gyerekes érzést és rögtön könnyebb lesz annyival, hogy már szabadon dönthetsz arról, hogy felhúzod magad rajtuk vagy sem.

Az itteni válaszolókra ugyanez igaz. VALÓJÁBAN mi nem nagyon tudjuk befolyásolni azt, hogy TE hogyan érzed magad. TE képes vagy rá. Csakhogy a fejedben az van, hogy ha ilyen benyomás ér, akkor neked KÖTELEZŐ arra úgy válaszolni, ahogy most is. Képzeld, NEM KÖTELEZŐ! Ez csak egy lehetőség. RAJTAD múlik az egész. ;)

2009. szept. 18. 09:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Az ilyenekből lesznek a legnagyobb plázacicák. :D:D (jó tudom veled viccelni sem lehet)
2009. szept. 23. 12:12
 15/15 A kérdező kommentje:
Khm...plázacica? kissé túlzásba vitted a viccet XD. Azért öltözködök így mert én így érzem jól magam, szeretem ezt a zenét. Nem fogok azért, ahogy az utolsó írta,"plázacica" lenni, mert engem a suli nagy része utál, meg az emberek lesátánistáznak, büdösrockereznek. Vagy megpróbálom visszafogni magam, és kiröhögöm őket. Talán ez a legjobb választás, az sem jó ha megverem (mert elvileg lesüjjedek az ő szintjükre)de az sem jó ha hagyom magam, mert akkor tudják hogy engem lehet piszkálni. Kipróbálom legközebb ezt a kiröhögős módszert xP
2009. szept. 27. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!