Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a pisztolyon az a pöcök,...

Mi a pisztolyon az a pöcök, amit felhúznak, mielőtt lőnének?

Figyelt kérdés
Egy történeten dolgozom, amiben sokszor előkerül pisztoly. Tudom, hogy van rajta egy pöcök, amit mindig felhúznak, mielőtt lőnének, mert ha az nincs felhúzva, nem lehet lőni. Annak kéne a neve, mert nincs sok ismeretem e téren. Ha más dolgokat is tudtok a pisztolyokról, hogy milyen fajták a jók, stb., akkor azt is szívesen várom, mert nagyon kéne a történetemhez. :)

2013. márc. 16. 10:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A szekrénytáras pisztolyoknál ( Smith & Wesson M&P45 , glock 18 , stb ) -nél a szánt szokták hátrahúzni amivel csőre töltik a fegyvert . De az nem éppen egy kis pöcök .

De mindjárt csinálok egy képet , ahol bejelölöm neked a fő részeket .

2013. márc. 16. 10:25
 12/16 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm. :) És a pdf is nagy segítség volt, ki is nyomtattam.
2013. márc. 16. 10:30
 13/16 anonim ***** válasza:
2013. márc. 16. 10:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Az előző képen egy belső kakasos pisztoly van , ez pedig egy külső kakasos a többi része ugyan az , csak látszik rajta a kakas .

[link]

Ez pedig egy revolver

[link]

2013. márc. 16. 10:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2013. márc. 16. 10:50
 16/16 anonim válasza:
amit felhúznak az nem egy pöcök hanem szánnak hívják
2013. júl. 9. 16:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!