Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Temu szállít készpénzes...

Temu szállít készpénzes utánvéttel cimre? Vagy mindenképp kártyás fizetés az opció?

Figyelt kérdés

10 ezer forint lenne a termék@

Megoldható lenne az, ha postára bemegyek oda adom a készpénzt éd ő elutslja a Temunak,

Így el lehetne intézni a vásárlást?

febr. 17. 08:19
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Vagy személyreszabott kártya kell saját néven?
febr. 17. 09:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Alapszabály, hogy külföldről nincs utánvétel. Nem fognak a világ másik feléről neked egy csomagot úgy elkészíteni és útnak indítani, hogy a végén kitalálod hogy mégsem kell és nem veszed át, és majd valahogy visszakerül a feladónak ki tudja mikor és milyen állapotban.
febr. 17. 09:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
febr. 17. 09:43
 4/13 A kérdező kommentje:

Értem, Köszönöm.

És ez?

Megoldható lenne az, ha postára bemegyek oda adom a készpénzt éd ő elutslja a Temunak,

Így el lehetne intézni a vásárlást?

febr. 17. 09:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
febr. 17. 09:51
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Csak úgy lehet vásárolni, hogy a rendelés végén kifizeted kártyával a teljes összeget.
febr. 17. 09:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Paypallal is lehet fizetni, Apple pay, Google pay és a bankkártyák.
febr. 17. 09:59
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez nagyon durva. Ilyen kérdéssel még nem találkoztam, de nem is értem. Ilyen szolgáltatása nincs a postának, de banknak sem.

Azt sem értem, hogy neked ez mire jó? Így is előre fizetnél, ha magad intézed, akkor is.

Olyan meg nem létezik a nemzetközi rendelésekben, hogy utánvét. Ha nincs bankszámlád, akkor nem tudsz rendelni.

febr. 17. 10:15
 9/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
febr. 17. 10:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A rendelésnek része a kifizetés. Amíg nem fizeted ki az összeget a bankkártya adatok megadásával, addig azt nem is fogadja be a rendszer. Így nem jut el az eladóhoz sem az értesítés, hogy kinek és milyen tartalmú csomagot kell összeállítani.

1. összeállítod a kosár tartalmát, megadod a szállítási adatokat, jóváhagyod a beküldéshez

2. fizetsz

3. eladó megkapja a megrendelést, ez alapján elkészíti a küldeményt és átadja a futárszolgálatoknak

4. szállítás, vámeljárás, kézbesítőknek átadás után átveszed - utólag még vámeljárási díj fizetése merülhet fel. Esetleg áfa fizetése, ha azt megrendeléskor nem adták hozzá.

febr. 17. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!