Realistán látom az életet? Több lenn
LOL. Tudod mikor...
Nő vagyok, és nem kellene egy ilyen felfogású pasi. Én is egy önmegvalósítás felé igyekvő egyén vagyok, nem pedig oldalborda. Igenis dolgozni fogok, és lesz hivatásom.
Ha találsz egy hozzád hasonló felfogású nőt, akkor egészségetekre, sok sikert az élethez!
Ha nem éhbérért dolgozik a férj akkor jól megvalósítható ez az életmód
A feleség meg milliomos lenne ha kifizetnék neki az otthoni háztartási munkáját ami rengeteg dologból tevődik össze:
-Takarítás (Felmosás,porszívózás,portörlés stb stb) (Na ha nagy a ház akkor van mit csinálnia)
-Mosás/mosogatás (Ruhák,tányérok stb)
-Főzés/kaja csinálás
-Gyerekekkel foglalkozás és biztosítani a nekik szükséges kellékeket
-Vásárlás
És a többi és a többi...
Tehát ha valaki háztartást vállal el az is nagy fába vágja a fejszét mert minden nap van mit csinálnia
A nőnek is joga van megvalósítania önmagát, hivatást végeznie. Ez még nem vonja maga után sem a nemi szerepek felborulását, sem pedig azt, hogy házvezetőnőre lenne szükség. Legalábbis az én környezetemben elég sokan megoldják így.
Az ú.n. realitás nagyon szubjektív tud lenni, szóval én nem ítélkezek. Tényleg csak egy olyan nőt kell találnod, aki egyetért veled ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!