Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a húgom élvezheti az életet és havonta más fiúval van, nekem meg nincs senkim mert engem senki se szeret? (F)
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 15:19
1/16 anonim válasza:
most komolyan te is minden héten más pasival akarsz lenni?
és amugy meg:
"Úrristeeen! Egybe' egy csirkééét" O.o
2/16 anonim válasza:
Talán mert a húgod lány létére sem picsog annyit mint te?
Magadra fókuszálj, ne a húgodra.
3/16 anonim válasza:
kis pisis vagy, azért! puhapö*cs
4/16 A kérdező kommentje:
Irígykedek rá! Utálom!
2013. márc. 8. 15:22
5/16 anonim válasza:
miért azt mondták, Te nem váltogathatod a partnert, megtiltották, hogy szórakozzál
menjél Te is szórakozni, ne ezen agyalj, mert így az élő életben nem lesz senkid, engedd már el Magadat! N
6/16 A kérdező kommentje:
Nemtiltották meg hanem nemjön össze sose neki meg mindig sikerül ;(
2013. márc. 8. 15:25
7/16 anonim válasza:
Tudod van egy bölcs mondás, miszerint a felső tizezer olyan, mint a női lábak
és a női lábak olyanok, mint a felső tizezer:
nem beszólni kell hanem bejutni közé...
Rád az utobbi vonatkozik...
8/16 A kérdező kommentje:
Nekem széttenék a lábukat a nők simán. azzal nincs gond. Azért nem akarják mert egy szemem van és ez zavarja őket.
2013. márc. 8. 15:27
9/16 Jézus :) válasza:
"Neki miért van több pénze? Ő miért szebb? Miért lehet jobb állása? Engem miért nem szeretnek őt meg igen?" Véget nem érő jajgatások, mert nem vesszük észre saját engónkat és vele együtt vágyainkat.
10/16 A kérdező kommentje:
Isten fia szex témákat olvas?
2013. márc. 8. 15:34
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!