Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a húgom élvezheti az életet és havonta más fiúval van, nekem meg nincs senkim mert engem senki se szeret? (F)
Embeeer... te normális vagy?
Egyik haveromnak is csak fél szeme van, aztán olyan csaja van, lesz.pom magam ha meglátom ^^
Ne siránkozzál, hanem ismerkedj ;)
Szép szemednek párja nincsen... :) Még jól is hangzik...
szerintem ha nem erre hivatkoznál akkro több esélyed lenne. Tudom hogy rosz érzés meg megbélyegzettnek érzed magad, de ha kulturáltan egy bizonyos határokon belül el tudsz ezzel a fogyatékosságal is poénkodni, akkor a nők sem ugy álnak hozzád, hogy micsoda luzer, mert látják azt, hogy számodra nem dölt össze a világ. Mert egy nőnek sem picsgo kisfiu kell, hanem FÉRFI.
De most is elöhozod ezt, igy feltételezem, hogy a valoságban is ezen rinyálsz állandóan és ez normális hogy nem csak a nőket, de a normális embereket is taszítja...
Tudod erről van egy vicc is:
"Ppasi át akar szaladni a vonat leött de elkésik és a vonat levágja a lábait. Ott szenved már idők óta mikor arra jár valaki és ezt hallja:
- Jaaaj a lábam, jaaaj a lábam
mire megszólal:
- Mit hisztizik hisz nincs is lába"
te is ugyanez a kategória vagy... ne hisztizz hanem lépj ezen túl...
"Isten fia szex témákat olvas?"
Valahogy neki is ki kell élnie magát...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!