Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudom eldönteni, hogy jól...

Nem tudom eldönteni, hogy jól néz -e ki Robert Pattinson. Szerintetek hogy néz ki?

Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 17:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Boccs *Wentworth
2010. jan. 4. 20:45
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem vagyok rajongó, csak szimplán nagyon tetszik! XD
2010. jan. 5. 22:11
 23/30 anonim válasza:
Valószínüleg nem tetszene, ha nem ő játsszotta volna Edward szerepét. De így a karaktere miatt egyszerűn tökéletes. Persze ha más lenne helyette akkor nem ő hanem az a bizonyos másik lenne az ideál:).
2010. jan. 10. 13:45
 24/30 anonim ***** válasza:

Nem, nem igazán. Sokkal jobban tetszett a Little Ashesben.

És, hogy őszinte legyek "szakadtan", kócos hajjal, farmerrel és flanel inggel állandóan mosolyogva inkább tetszik, mint fapofaként, aki mindig szenvedő fejet vág, és nem ereszthet el egy normális tiszta nevetést sem.

Ez a kép 100x jobban tetszik, [link] ahol szakadt göncökben van, mint ez, ahol ki van sminkelve, és olyan beállított az egész:

[link]

Nem is szeretem róla annyira a fotósorozatokat. Egy-két paparazzi kép 100x jobban sikerült róla!

2010. jan. 10. 20:58
 25/30 anonim ***** válasza:
Mint egy kalapba hányt f.os
2010. febr. 21. 13:13
 26/30 anonim válasza:
Ha jól megnézed az arcát (arcvonása, az orra, a szája, a szemöldöke) nem jó pasi. Viszont igaz,h elég erős a kisugárzása.
2010. ápr. 11. 01:06
 27/30 anonim ***** válasza:
70%

jöhet a lepontozás de elmondom a véleményem:

Szerintem irtó helyes, aranyos, nagyon cuki*-*(L)

2010. ápr. 11. 14:59
 28/30 anonim válasza:
Ő a legjobb arc!Jó humora van HELYES,SZEXI TESTE VAN, és JÓK a filmjei
2010. máj. 23. 15:27
 29/30 anonim ***** válasza:
Szntem egyáltalán nem helyes, és nagyon utállom. Nekem a twilight se nagyon teccett.
2010. okt. 18. 18:56
 30/30 anonim ***** válasza:
Hidd el,Rob tényleg jól néz ki...vagy van vele valami,mert különben nem foglalkoznának ennyit vele a tini lányok...
2011. márc. 7. 06:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!