Nem tudom eldönteni, hogy jól néz -e ki Robert Pattinson. Szerintetek hogy néz ki?
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 17:16
11/30 anonim válasza:
Lehet, hogy nagyon gáz, de én azt sem tudom ki az az ember.
12/30 anonim válasza:
Hogy ki Rob? Nézdd meg a Twilight-ot, és keressd meg a legjóképűbb pasit. Ő az! :D
Itt egy kis ízelítő: :)
13/30 anonim válasza:
Nem kell reklám abból a sz.arból, már épp elegen nyáladoznak így is...
14/30 anonim válasza:
Nekem a Twilightba nem tetszik! Régen oda voltam a filmes énjéért, de engem már csak az igazi utcai arca csigáz fel!
Igazából én nem csak a külsőt nézem, hanem a kisugárzást is! Őt egy olyan furcsán jó karma/kisugárzás vesz körül, hogy ha rá se nézek már vonzz! Ehhez még hozzá jön az, hogy kicseszett jól néz ki.. Áhh álom pasi. Persze púder nélkül. :D
15/30 anonim válasza:
Szerintem Ő a legcsodálatosabb pasi az egész világon! Az a mosoly... És az a humor! :) Imádom!
16/30 anonim válasza:
Ott les a jobb oldalon reklámban:P:D NEKEM BEJÖN!!!!!;)
17/30 anonim válasza:
nekem nem jon be egyaltalan,na jo a mosolya nagyon klassz de valahogy nemtetszik a kinezete....amugy Twilight fan vagyok:P:)
18/30 anonim válasza:
sztem ha ad magára jól néz ki
de tud egy kalap szar is lenni
mondjuk én nagyon szeretem am.
19/30 anonim válasza:
Helyes férfi de szerintem jobban tennéd ha előbb másképp közelitenél a dolgokhoz olvass keress rá utána meg minden nem a külső a lényeg én nekem twilightba tetszett meg de nem voltam nagy fan inkább a film hozott lázba utána Pattinson után kutattam és lassan mindennapi tevékenységemmé vált rájöttem szeretem ... bármilyen a külseje...
20/30 anonim válasza:
Hogy ki Rob? Nézdd meg a Twilight-ot, és keressd meg a legjóképűbb pasit. Ő az! :D
Itt egy kis ízelítő: :)
Hát nem azért de ez Wenrworth Miller teste...szerintem ha nagy rajongó vagy tudnád na mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!