Nem tudom eldönteni, hogy jól néz -e ki Robert Pattinson. Szerintetek hogy néz ki?
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 17:16
1/30 anonim válasza:
van jobb pasi is , hidd el :)
de kinek a pap, kinek a paplan
2/30 anonim válasza:
Szerintem nem szép.sőt inkább ronda.
3/30 anonim válasza:
Szerintem egyenesen csúnya...de mindjárt jönnek a Twilight rajongók -.-
4/30 anonim válasza:
Egyáltalán nem néz ki jól... tök átlag, vagy talán az alatt picivel.
5/30 anonim válasza:
Szerintem vannak róla nagyon jó képek/jelenetek(a filmben), de vannak amiken szerintem is egyenesen csúnya.
és én szeretem a twilightot, és mégis ez a véleményem.
6/30 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik, pedig nem vagyok fan.:)
de lehet, csak mert hozzáképzelem a filmbeli személyiségét, és ha pókembert játszott volna, akkor nem tetszene.
22L
7/30 anonim válasza:
A Twilight megutáltatta velem.
8/30 anonim válasza:
szerintem helyes.Csak igényesebb is lehetne...
9/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon jóképű pasi... Pláne, ha az ember elolvas róla néhány dolgot.. Nem tudom, de nekem a film előtt nem tetszett... Pl a HP-ben nagyon nem. Aztán most, hogy jött a Twilight, elolvastam róla pár dolgot és megnéztem a dvd-n az extrákat, és azóta nagyon tetszik. Szerintem intelligens, kedves, és NAGYON JÓKÉPŰ :) Tényleg lehetne néha igényesebb, de nekem így is tetszik... :)
10/30 anonim válasza:
sexy a mosolya :) és a twilight-ban elég jól összeszedték... :)Néhány képen nagyon gáz, de ha megnézel a youtub-on egy videót, sztem van kisugárzása, és nagyon sexy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!