Hogy hívják ezt a fajta tetkó-festéket?
Figyelt kérdés
Tehát ilyen ideiglenes tetkó. Akarok a csuklómra egy tetkót, de kb6 éveset - aztán ha 6 év után tetszik, megcsináltatom normálisan. Azt hiszem kozmetikai tetkófesték, vagymi. És a tetkószalonban lehet így kérni az ábrát? Hogy ilyen fajta tintával legyen varrva?2009. szept. 13. 16:02
1/3 anonim válasza:
Nem a hennára gondolsz véletlenül?
2/3 anonim válasza:
kozmetikai tetoválásnak hívják nekem is ilyenem van 2 éve, kozmetikai helyeken kell megnézned, pl olyan kozmetikusnál ami fodrász szolárium masszőr egyben, az ilyen helyeken általában van. Nem tudom merre laksz de ahol én élek ebben a kis városban 4 van :) biztosan találsz, nem nem henna hanem kozmetikai tetoválás ami valóban lejön 5 év után.
3/3 anonim válasza:
Hát nekem erről a kozmetikai tetoválásról nincsenek jó tapasztalataim. Barátnőmnek van és nagyon csúnyán kopik neki. Ja és már több ideje is megvan neki mint mondták, hogy lekopik. Szerintem ha valaki tetoválást akar akkor már legyen rendes, de persze megértem ha félsz attól, hogy esetleg megbánnád. Viszont ezek a fajták nagyon csúnyák tudnak lenni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!