Mi a véleményetek a rockerekről/metálosokról?
bírom őket én is
úgymond "belső-metálos" vagyok, tehát kívülről nem látszik (max. annyi hogy nem hordok rózsaszínt meg feltűnő színeket :) )
szeretem a rock zenét és
a metált :)
21/f
Hmmm.
Én a metál zenét is szeretem, bár 36 évesen nem járok rocker cuccban, de tizenévesen abban nyomtuk. Viszont egyik rocker ismerősöm sem tapló, és nem szarnak maguk alá. Ez nem zenei beállítottság kérdése. Lehet gusztustalan és suttyó egy emo-s vagy egy disco-s, vagy egy népzenei rajongó is. Ismerek mindenfélét, és bizony nem ettől függ.
Biirom őket :) én is rocker vagyok,csak engem nem vesznek be,mert "legyerekeznek" és nem vesznek komolyan.metálosokat még nem láttam,de nem szeretem a "zené"jüket.
13/L
hát nekem örök ellenségeim mivel rappet hallgatok:P:D
15/L
ez az örök ellenség duma mekkora nyomiság.. tessék meghallgatni az aerosmith és a run dmc közös számát (klippel együtt) aztán elgondolkodni..
és, hogy a kérdésre válaszoljak, szeretem a rockereket és a metálosokat, mert hát én is ezt a stílust képviselem. :)
és attól, hogy vannak köztünk bunkók nem jelent semmit, ugyanis minden kasztban/klikkben/stílusban/csapatban/gengben/stb vannak ótvar nagy prosztó, és igénytelen emberek. (ettől még a zene és maga a stílus nem lesz igénytelen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!