Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért késhet a menstruációm?

Miért késhet a menstruációm?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez általános,szokásos tini kérdés akik elfelejtenek védekezni és utána aggódnak de nálam más a helyzet..nem szokásom ez,de belebonyolódtam egy egyéjszakás kalandba ,de védekeztünk és nem is bennem ment el az illető ,viszont azóta semmi jele hogy megjöjjön..a mellérzékenység mindig biztos jel nálam de most semmi és tegnap kellett volna megjönnie..tudom hogy nincs okom aggódni de már nem tudok mire gondolni hogy miért nem jött meg..mégis bennem van hogy mi van ha valami gond volt..az idegesség miatt késne vagy miért ? :S

2013. márc. 8. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:
A idegesség miatt is lehet, én már nem vagyok tini, de mégis szokott két hetet is csúszni.
2013. márc. 8. 14:40
 2/3 A kérdező kommentje:
remélem tényleg csak ezért mert már idegesen kelek meg fekszek..de még várok pár napot ha semmi akkor egy tesztet csak csinálok a nyugalom kedvéért..hátha megjön utána..
2013. márc. 8. 16:43
 3/3 A kérdező kommentje:
2 negatív teszt után nyugodt lehetek? még mindig semmi jele és egy hét eltelt..:S
2013. márc. 14. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!