Valaki nem tud olyan piskóta receptet amit a cukrászok használnak és nem omlik szét meg morzsolódik amikor kened a krémmel hanem valamivel jobb a strapabírása?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 11:20
2/5 anonim válasza:
Nagyon jó ez a link. Nem én tettem fel a kérdést, de köszi :)
3/5 A kérdező kommentje:
koszi
2013. márc. 7. 20:14
4/5 anonim válasza:
Szia! Anyósom cukrász, ő így tanította nekem.
Én több mint 10 éve ezzel a recepttel sütöm.
A tojások számát veszed alapul.
Pl. 5 tojáshoz, 9 -10 ek cukor(nem púpos), 10 ek liszt, 5 ek víz, 1 sütőpor. Tojás fehérje+a fele cukor kemyény habbá verve, ezt félre teszed. A tojások sárgáját a cukor másik felével és a vízzel "habosra" kevered, amikor kész mehet bele a tojáshab és a végén a sütőporos lisz.
Én 150 fokon sütöm tűpróbáig. Ha túlsütöd, akkor könnyebben törik, morzsálódik. :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2013. márc. 24. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!