Tomb Raider 2013-ban nem jutok ki a barlangból, mindíg rám esik a nagy szikla, mikor elkapja a lábamat az a valaki, a képernyőn a bal-jobb kurzort mutatja, hogy nyomjam (A-D), de nem birok elrugaszkodni a fogvatartómtól. Mit kell még nyomni?
Ja még v mi a rádiós résznél a Tower nevű pályán a rádió adás aktiválásához nyomd meg az A-t és a D t a megfelelő irányba lesz egy vörös kéz is az az E.
Így tudsz segítséget hívni és mehetsz tovább. Kötélről való le ereszkedés az a Shift.
Lesznek kombok is pl egy támadódtól el kell venni a pisztolyát az is az F F nyilak V A és D és E és bal egér párosítással végezhető ki.
Egy farkast pedig a nyilak F E F F F párosítással tudsz kivégezni.
Amikor majd a gázt kell ki ereszteni mássz vissza oda ahol jöttél és dobj be egy lámpást ettől felrobban a helység és mehetsz tovább. A fegyverek Up olásáát erősen javasolnám mert kezdetben az íj pontatlan és hidd el jól jön majd az extra golyó és ilyenek
Remélem boldogulsz.
Előző voltam.
Lesz még olyan is hogy futnod kell miközben omlik minden alólad és ha rossz szögben ugrasz a hidra meghalsz és kezdheted elörröl.
Na ott kb 20x meghaltam mire sikerült.
Am szívesen.
Na, most én is elakadtam!
Ott vagyok egy vízesés mellett és a továbbjutásomat egy folyó gátolja. Sejtem, hogy a nyilam segítségével egy kötéllel kellene csinálnom valamit, mint pár perccel visszább is, de nincs kötelem, csak állok egy oszlop előtt és velem szemben egy kapura feltekert kötél van. Help! :)
Itt fent van az egész keresd ki a megfelelő részt.
http://www.youtube.com/user/HassanAlHajry/videos?query=Tomb+..
Szerintem annál a résznél vagy ahol elvinne a sodrás és mész az árral de így nem tom.
A linken megtalálod tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!