16 éves csaj vagyok. Miért nincs igaz barátom?
Sziaa!
nekem ugyan ez a bajom csak én 18 múltam:(
én rájöttem h az lehet a baj velem h mindenkivel jóban akarok lenni...és ez nem jó sztem:Svagyis úgy jött le:(1társasághoz kell tartozni vagy 1 barátnőt kiválasztani akiben próbálsz megbízni.+én csalódtam is nagyon sokat amitől nagyon bezárkózott lettem és csak kevés embert engedek úgymond a közelembe...tehát bennem is van a baj de még1* meg nem akarok csalódni
jobb 1. kiismerni 1 embert és úgy közelengedni magamdhoz.ha tudod h 1 nagyszájú és mindenkinek elmond mindent abba ne bízz meg!!
Olyan, h igaz barátság sztem nincs. Mármint nagyon ritka esetben. Én mindig szerettem a barátaimat, de ők fordultak el tőlem. Aztán már csak 1etlen "barátnőm" maradt, de ő meg mostanában nem keres, én keresem egyolytában, de vagy egy honapja semmi hírt nem ad magáról. Mindig kiáltam mellette, és rám mindig számíthatott, de most gondoltam csak át, hogy én rá soha. 1X nem volt olyan, h szívességből eljött volna velem ide-oda. És egyre jobban úgy érzem, hogy egy senki vagyok, amiért nem tudom megosztani a dolgaimat, amit csak szeretnék elmondani, nemtudom kinek mondjam el, mert már nincs senki, akivel bensőséges viszonyba keveredhetek.
Úgyhogy én csak azt tanácsolnám, hogy ha jo a bezsélőkéd(mint elvileg nekem is, csak a kudarc után, 1enlőre hülyén érezném magam, ha szóba elegyednék mással) akkor bárhol, bármikor lehet ismeretséget kötni, s utána jöhet a szorosabbra fűzöt barátság.
Nekem sincsenek barátaim,csak haverjaim.
Viszont az is lehet,hogy csak idő kell,hogy kialakuljon a barátság,de lehet az is,hogy nincsenek hozzám illő emberek az osztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!