Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kellene nektek egy ilyen...

Kellene nektek egy ilyen csaj? Miért nincs barátom?

Figyelt kérdés
Szépnek mondanak,picit husis.(nem kövér csak husos) Középhosszú sötét szőke haj barna szemek.Hangulat változós vagyok.Szeretek a barátommal kettesbe lenni filmet nézni, stb..Nem vagyok az a bulizós fajta.Szeretem a divatot.Érzékeny vagyok,és nagyon imádok sportolni. Nektek kéne egy ilyen lány? Vajon hol lehet a hiba ha már 1 éve nincs barátom pedig már nagyon jóó lenne. Mit rontok el?
2011. jan. 24. 14:53
 1/8 A kérdező kommentje:
17/L
2011. jan. 24. 14:55
 2/8 A kérdező kommentje:
azt még elfelejtettem hogy eléggé naiv vagyok.Nem tudom ez számít-e de azért leírtam.:)
2011. jan. 24. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Én egy ilyen csajra próbáltam hajtani 3 évig, csak neki kék szeme volt :)

Sajnos (még) nem jött össze.

20/F

2011. jan. 24. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha tud sütni, főzni.
2011. jan. 24. 15:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten tetszel! Pláne hogy őszintén leírtad,hogy naív vagy, és nem kezdtél el felvágni kamukkal,vagy a jó tulajdonságaiddal! A picit husosabb nőket amugyis szeretem,nekem kifejezetten az jön be, nem a piszkafa alkat.Hát a Bulizós fajta énsem vagyok egyáltalán, de viszont nemvagyok otthonülő, eljárok haverokkal sörözni, meg a magunk módján szórakozni, mert a hülyeséget,meg a humort szintén nagyon bírjuk :)

egy eltérés van köztünk, én a divatot, úgy értve nemszeretem,hogy nemakarom hogy mások mondják meg nekem mi a jó,mit hogy csináljak... szóval ha lehet inkább saját stílus mindenben. Ja és én inkább a sport helyett a művészeteket szeretem, de ebben aza lényeg,hogy legalább olyan csaj vagy akinek van valami hobbija...és ez szintén nagy plussz pont:) szóval végszóban nekem pl te teljes mértékben megfelelnél :D

2011. jan. 24. 15:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Örülük neki.:)

Hát ha a rántotta főzésnek számít.:$:)akkor igen.:D

Dee egyébként nagyonnem tudok főzni..:d

2011. jan. 24. 15:48
 7/8 anonim ***** válasza:
kép? ezt így nem lehet megmondani -.-"
2011. jan. 24. 15:51
 8/8 A kérdező kommentje:
képet ide nem rakok fel.-.-
2011. jan. 24. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!