Kellene nektek egy ilyen csaj? Miért nincs barátom?
Én egy ilyen csajra próbáltam hajtani 3 évig, csak neki kék szeme volt :)
Sajnos (még) nem jött össze.
20/F
Nekem kifejezetten tetszel! Pláne hogy őszintén leírtad,hogy naív vagy, és nem kezdtél el felvágni kamukkal,vagy a jó tulajdonságaiddal! A picit husosabb nőket amugyis szeretem,nekem kifejezetten az jön be, nem a piszkafa alkat.Hát a Bulizós fajta énsem vagyok egyáltalán, de viszont nemvagyok otthonülő, eljárok haverokkal sörözni, meg a magunk módján szórakozni, mert a hülyeséget,meg a humort szintén nagyon bírjuk :)
egy eltérés van köztünk, én a divatot, úgy értve nemszeretem,hogy nemakarom hogy mások mondják meg nekem mi a jó,mit hogy csináljak... szóval ha lehet inkább saját stílus mindenben. Ja és én inkább a sport helyett a művészeteket szeretem, de ebben aza lényeg,hogy legalább olyan csaj vagy akinek van valami hobbija...és ez szintén nagy plussz pont:) szóval végszóban nekem pl te teljes mértékben megfelelnél :D
Örülük neki.:)
Hát ha a rántotta főzésnek számít.:$:)akkor igen.:D
Dee egyébként nagyonnem tudok főzni..:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!