Tesco-ból állítólag lehetetlen lopni. Miért?
Kedves kérdező!
Nem lehetetlen lopni, de nem is könnyű mivel az üzleteket általában biztonsági kamerarendszer figyeli.
Résztulajdonos,Tesco
20:27-es
Ne haragudj,egy "kis" közöm nekem is van a Tesco-hoz :)-és belenéztem ebbe az "érdekesnek " tűnő kérdésbe.Szeretném megkérdezni,hogy milyen jogcímen vagy Te "résztulajdonos?????
1 jó tanács mindenkinek aki Tescóból akar lopni:
A nagyobb áruházakban a próbafülkéknél van olyan lopásgátló mint a pénztárnál,sokszor van hogy amikor ruhát viszünk be beriaszt a ruhákon lévő lopásgátló miatt,ha ott elmegyünk közte 1-2 szer a kiszemelt ruhával és ha nem riszt be akkor a pénztárnál se fog.
Úgy is lehet szerintem lopni,hogy viszel nagy táskát meg mondjuk esőkabátot vagy pulcsit.Leveszed a polcról a terméket úgy csinálnál mintha a telefonodat keresnéd(Azért picit menj odébb a polctól úgy mégis más.)Meg mondogathatod közben halkan hogy hol telefonom,mennyi az idő stb...
És közben belecsavarod a táskában lévő pulcsiba terméket.Lehet az ellenőrzőkapu nem olyan erős át tudná olvasni az olyan vastag réteget.(De óvatosan mert a biztonsági kamerák meg az árufeltöltők figyelnek,sőt még az is lehet hogy van egy vásárló aki szól ezért egy dolgozónak aki a közelben van!)De olyat is hallottam már olyankor is becsipogott a kapu amikor tényleg kivolt fizetve az áru,ilyenkor a számla a bizonyíték.De olyant is csináltam már hogy 60 forintos sajtos zsemlét fizettünk a barátnőmmel az önkiszolgálónál de nem azt nyomtuk be hanem a vizes zsemlét ami 15 ft.De hallottam olyat aki már ilyenért is lebukott.Mi nem buktunk le de már le is szoktunk erről a csalásról mert van olyan is hogy értesítik az iskolát ha elkaptak.És az én sulim kereskedelmi és a tescoba visznek nyári gyakorlatra,úgyhogy nem jó ha elkapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!