Tesco-ból állítólag lehetetlen lopni. Miért?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 17:08
11/27 anonim válasza:
Lehet. Ennyire lopni akarsz?És ha elkapnak az jobb lesz?
12/27 anonim válasza:
Én csórtam már párszor lehet simán csak ojat kell, amin tuti nincs az a csipogó izé. Ez a mért akarsz lopni kérdés teccet XD Valszeg azért mert nem tuggya kifizetni XD
13/27 anonim válasza:
volt osztálytársaimmal mentünk be és az egyik csaj becsipogott. XD
Amúgy lehet lopni, csak a vonalkódot meg a chip-et szedd ki.
14/27 anonim válasza:
én azt hallottam h egy 10e forintos hajvasalót átraktak egy olcsóbb hajvasalójának a dobozába. és nem vették észre a pénztárnál. :D
15/27 anonim válasza:
Az lehet de a raktárakból és a kamionokból nem lehetetlen, és néha még az áruházakból sem !!
De nem lopni kellene belülök hanem a közelukbe se menni hogy maguktól csödbemenjenek!!!
Sokan nem gondolnak arra hogy elöbb utóbb csak a tesco lesz meg a monopolium társai és akkor aztán nem lesz miiből válogatni!! Eszed a value-t vagy mehetsz át a másikba ahol ugyanazt kapod csak más cimkével...
16/27 anonim válasza:
maga a vonalkód nem csipog be :) Tesco titok! Olvasd el, sok érdekes dolgot találsz benne. rögtön máshogy nézel a tesco péztárosokra, ott dolgozókra, bizti őrökre...
17/27 anonim válasza:
utolsó vagyok. csak az csipog amit az a kis müanyag cucc van. a vonalkód nem, azon csak az ár és a termék adatok vannak.
18/27 anonim válasza:
simán lehet lopni mert még az ott dolgozókat sem érdekli..tapasztalat!
19/27 anonim válasza:
pontosan:) tescoban dolgozok :D lopjatok nyugodtan, van elég pénze a felsőbb "hatalomnak". csináljátok csak a leltárhiányokat és senkit nem fogok fülöncsipni ahogy eddig se tettem. óóhhh pedig hányszor rajta kaptam már embereket :P
20/27 anonim válasza:
13 elakartam csórni egy nap szemüveget ,de becsipogott és lebuktam:( és a rendőrök hozztak haza elég ciki volt megfogadtam ,hogy többet sosem lopok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!