Tesco-ból állítólag lehetetlen lopni. Miért?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 17:08
1/27 anonim válasza:
egyik barátnőm már csórt valamit 3 éve, nem lehetetlen
2/27 anonim válasza:
Ez egy beugratós kérdés,amúgy nem lehetetlen.
4/27 anonim válasza:
Amit "ellopnak", annak az árát már túlszámlázták régebben a pénztárnál, tehát nem lop, hanem hazavisz.
5/27 anonim válasza:
de lehet már nem emlékszem pontosan hogy a tescobol cagy a corabol lopott-e az egyik haverom de az biztos h a 3000Ft-os szerelőkulcsot beledugta egy 600ft-os grillcsirkébe és ugy hozta ki.
(azt nem tudom hogy az elado hogy nem vette észre hyogy nehéz a csirke)
6/27 anonim válasza:
Én még nem loptam, de nem is akarok. Viszont sokszor volt olyan, hogy csak zsebrekellett volna raknom a cuccot...
7/27 anonim válasza:
hát én ugy loptam vagyis loptunk h bevittük a vodkás üveget vizzel tele és ráragasztattuk a matricát de ugye azt szépen le lehet szedni tehát megfogtuk leszedtük és egy ugyan olyan vodkára ráraktuk a másikat meg ott hagytk xd
8/27 A kérdező kommentje:
mi a múltkor voltunk vásárolni,és láttunk egy éppen távozni készülő családot,akik nem bírtak kimenni ott az ajtónál,mer valami sz@r elkezdett csipogni mindahányszor csak menni próbáltak,meg a biztonsági őr is csomószor odament hozzájuk,kérdezősködött,1x meg ki is pakoltatták őket.én azért nem merek lopni,mert nem tudom,vannak e kamerák ott a födém részben,meg ha ki is tudnám vinni a pénztáron kívülre,annál a szar ellenőrzőnél tuti fennakadnék.de lehet hogy ha valamivel lefedném még a tanyón belül is az áru azonosítóját,akkor sikerülne?
2009. szept. 20. 10:47
9/27 anonim válasza:
Ajánlom neked a Tesco titok című könyvet, nagyon érdekes, szerintem jó lenne ha elolvasnád. =)
10/27 anonim válasza:
Amiről te beszélsz, az az ún. etikett, ami rajta van a termékeken és nagyon nehéz megmondani, hogy min van rajta. Pl. nekem volt olyan, hogy kifizettem a körömlakkot, de a vonalkódját le kellett volna külön venni, mert ott volt benne az, ami becsipog, de miért akarsz lopni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!