Szerintetek 27 évesen tudok új életet kezdeni?
Az elmúlt évek elteltek felettem, nem tanulhattam azt amit szerettem volna, aztán nem mindig volt munkám, depressziós voltam (szerintem).
Belekeveredtem egy évek óta tartó rossz kapcsolatba, teljesen lenullázott önbizalommal. Most úgy érzem tennem kell valamit, de még nem tudom, hogy, merre induljak el. Sokat hibáztam az évek alatt, és tudom ezek az évek nem jönnek már vissza...
Egyedül fel lehet innen állni? Csak elhatározás kérdése, hogy holnaptól máshogy élek? Megtudom találni önmagamat?
27N
ejj,mintha magamat látnám..dettó..én kiköltöztem külföldre!!soha nem késő!!ugyanígy volt egy szar kapcsolatom évekig csak lehúzott mindenben.most pedig sikerül minden amit régen akartam,elkezdtem megvalósítani mindent,és sikerül is minden!!
csak rajtad múlik!!
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Most jöttem rá, hogy ha ezt az életet folytatom, akkor 40 éves koromra egy megkeseredett házi asszony leszek, aki semmi szépet nem lát az életben.
Ma este még sajnálom magamat egy kicsit, és reggel újult erővel neki kezdek az új életemnek! Első lépésként jöhet a mosolygás! :) Annyi minden kavarog a fejemben: megtanulni újra mosolyogni, formálni az alakomon, új dolgokat tanulni, új emberekkel megismerkedni, nem aggódni minden apróság miatt és egy nagy adag önbizalmat szerezni.
A motivációs tábla jó ötlet, és külföld is!
Remélem reggelig kitart az elhatározásom... mindenesetre köszönöm a biztatást.
Lányok Nektek is sok sikert! Megtudjuk csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!