Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha megnyernéd az ötös lottó...

Ha megnyernéd az ötös lottó főnyereményét mire költenéd?

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 13:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

húh:D mi már elterveztük:)

vennénk egy nagy házat:)

egy sport,családi autót

amire csak kell elköltenénk(de csak ami re igazán kell)

+egy este meghívni ismerősöket barátokat stb.

és meghívnánk a Kárpátiát egy estére:)

eddig jutottunk:)

2010. júl. 3. 20:48
 22/25 anonim ***** válasza:

Az utolsó szimpi és persze az is aki meg akarta venni Erdélyt!De még maradt rengeteg elvett terület,úgyhogy lenne még mire költeni.

A száz nőnek gyereket akaró is remélem szereti a Kárpátiát.

2010. okt. 2. 17:45
 23/25 anonim ***** válasza:
72%
Persze,hogy szeretem:)
2010. okt. 3. 20:49
 24/25 anonim ***** válasza:
7%
Én nem szarnám el a pénzemet az biztos. Befektetném az egészet hosszú távon is jövedelmező dolgokba,de többfélébe is, és havonta annyi pénz befolyna,hogy garantáltan soha életemben ne kelljen egy átkozott percet se dolgoznom,mert egy útálatos valamik a munkahelyek. Tehát a könnyű életet venném meg legelőszőr belőle. Aztán megnézném hogy mennyi maradna kb. a 2-ötöd része megmaradna,abból meg talán vennék egy fekete kevlározott tőrhetetlen Porschét, amivel ha száguldok,akkor se szakadjak szét, elkőltöznék Magyarországról valami természeti katasztrófák kerülte helyre,ahol szép,mozgalmas és egészséges az élet,valami egzotikusabb féle helyre,nem szélsőséges klímával.Közben meg meló nélkül utalnák a jól menő vállalkozásokból a pénzt a bankszámlámra.Porschéval meg ide oda száguldanék a luxusprostik közt, minden nap másikhoz csengetnék fel,mint egy átkozott Casanova. Ezen kívül nagyon más költési terveim nincsenek,mert jelenleg is a jobbmódu kategoriába tartozom szerencsére, amire igazán szükségem van,az megvan,és már ezzel is nagyon elégedett vagyok, lottóra nem költök, nem izgat, és pénzhajhász karrierista sem vagyok amugy, csak ha megtörténne mégis a nyeremény,akkor szerintem ez volna az ésszerű. És persze az írigy környezetből való gyors kikőltözés egy teljesen idegen helyre, más feelingű életet folytatni ott.
2010. okt. 5. 23:43
 25/25 anonim ***** válasza:
inkább mikre
2011. szept. 13. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!