Ha megnyernéd az ötös lottó főnyereményét mire költenéd?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 13:35
11/25 anonim válasza:
A férjemre és a gyerekeinre költeném az összes pénzt.
12/25 anonim válasza:
Házra, autóra, sofőrre (nem tudok vezetni), családra, jótékonykodásra és a többit betenném bankba, hogy kamatozzon.
13/25 anonim válasza:
Vennék egy lakás,autót a barátomnak.Mondanám hogy titokban házasodjunk össze,hogy ne legyenek rokonok.vellnes7vége,és lehetne egy baba.Persze autot és lakást nem a legdrágábbat venném meg.Ja és egy mükörmös tanfolyamra elmennék.A többi pénzt félreraknám.
14/25 anonim válasza:
Én vennék egy addig lakatlan szigetet a karib tengeren, vagy a csendes óceán déli részén, építenék oda egy házat, és ott élnék. A sziget egyik felén csinálnék golfpályát, meg helikopterleszállót, meg úszómedencét, meg jakuzzit, meg ilyeneket, a másik felét pedig meghagynám érintetlenül. Természetesen lenne pár jachtom meg helikopterem. Nem tudom erre elég lenne-e, de nem biztos. :D
15/25 anonim válasza:
A legfontosabb hogy megpróbálnám titokban tartani!!!!Aztán maaaaaajd utána építenék magamnak egy olyan házat hogy én magam elájulnék tőle :) persze inkább belül kívülről ne árulkodjon nekem :) aztán a közvetlen környezetemnek adnék belőle. betenném bankba és a kamatokból adakoznék rák gyógyítása, koraszülött osztályoknak stb, biztos hogy pár dolgot felújítanék a városban is, szóval olyanra amit én is látok és örülök neki hogy igen, ez nekem köszönhető :) de csak valakin kersztül nem akarnám hogy kiderüljön... és csinálnék valami olyan vállalkozást amivel a gyerekeim és a továbbiak jövőjét/életét/munkáját tudnám biztosítani egy életre.jajjj annyi mindent tudnék belőle csinálni, de ehhez nagyon nagy szerencse kell
16/25 anonim válasza:
Vennék egy motort, ha van rá keret, akkor már újat, bár kezdőmotor, de ha összetöröm, veszek másikat. A motor 50 ccm-esen, újonnal 700ezer. Aztán jogsira is, 2 hónap és mehetek jogsira. Tanulnék, nagyon sokat, és utaznék. Természetesen befektetéseim is lennének. Minden álmom valóra válhatna :)
17/25 anonim válasza:
fogadnék sok béranyát,legalább százat és mindegyik szülne nekem gyereket
18/25 A kérdező kommentje:
Darth Vader
+ egy zongorát is vennék magamnak
írhattok még :)
2009. dec. 22. 13:59
19/25 anonim válasza:
frenetikus vagyok, végre megtaláltam az egyik kérdésed. szép autócska a kedvenced. egyéni, másik ilyennel nem találkoznál szembe az országban. jómagam egy lexust és egy fordkát vásárolnék, elutaznék finnországba, a három balti országba (észt, lett és litván), de szöult is felfedezném tömegközlekedéssel. persze előbb egy intenzív angol tanfolyamra fizetnék be. a házamat is tisztességesen befejezném
20/25 anonim válasza:
Látom a te álomautod a Deloren .
Nagyon jó auto benne volta vissza a jövöbe-cimü filmbe.
Én vennék egy csomo autot kimenék amerikába.
Csinálják Híreségekel közös fotot és Felraknám a MYvipre.Xd
Monjuk Selena Gomez,Britney Spears.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!