Lehet valaki fórumfüggő?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 12:17
1/8 anonim válasza:
Bizony lehet, nem is ritka. Ismerek egészen extrém függőket is. Menekülj, amíg nem késő! (Ha érzékeled a tüneteket.)
2/8 anonim válasza:
A valaszom igen. Sajnos mindenre kapoak vagyunk h fuggok legyunk. Vannak azert jo fuggosegek mint a tisztalkodas,tanulas,segitseg nyujtas,...
3/8 A kérdező kommentje:
az gáz, merte gyre többet ülök itt és azt veszem észre, hogy nem csináltam itthon semmit, és este van,és áll a kupi mindenhol..
2009. szept. 12. 12:37
4/8 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy pár napig be sem kapcsolod a gépet. csinálj meg mindent, amit elhalasztottál, ettől elmúlik a lelkifurdalásod (ha van :) ). Aztán minden nap csak akkor ülj neki, ha már rend van. Jobb érzés is, meg látványnak sem utolsó. Nagyon könnyen elszalad a paci az emberrel, de nem vagy reménytelen eset, ha észrevetted és zavar is.
5/8 anonim válasza:
Én is azt vettem észre, hogy semmi mást sem csinálok, csak itt ülök:D
6/8 anonim válasza:
én meg azt vettem észre,h minden 5percben meg kell h nezzem a myvipet,emailt,gyakorikerdesek valaszokat es hirdetest a grafikus kartyakra mieneket tettek fel.
Ez megy egesz nap. pl. kimegyek iszok es amikor viszaulok megnezem ezeket, eltelik ot perc es megint megnezem,nezek egy filmet megallitom es megnezem aztan folytatom......
7/8 anonim válasza:
:Dén is ezt csinálom 5 percenként:D tanulok, pár perc múlva megnézem, aztán ugyanígy folytatom tovább:) este meg sokáig itt maradok és nézegetem:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!