Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet valaki fórumfüggő?

Lehet valaki fórumfüggő?

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Bizony lehet, nem is ritka. Ismerek egészen extrém függőket is. Menekülj, amíg nem késő! (Ha érzékeled a tüneteket.)
2009. szept. 12. 12:29
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
A valaszom igen. Sajnos mindenre kapoak vagyunk h fuggok legyunk. Vannak azert jo fuggosegek mint a tisztalkodas,tanulas,segitseg nyujtas,...
2009. szept. 12. 12:30
 3/8 A kérdező kommentje:
az gáz, merte gyre többet ülök itt és azt veszem észre, hogy nem csináltam itthon semmit, és este van,és áll a kupi mindenhol..
2009. szept. 12. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Próbáld ki, hogy pár napig be sem kapcsolod a gépet. csinálj meg mindent, amit elhalasztottál, ettől elmúlik a lelkifurdalásod (ha van :) ). Aztán minden nap csak akkor ülj neki, ha már rend van. Jobb érzés is, meg látványnak sem utolsó. Nagyon könnyen elszalad a paci az emberrel, de nem vagy reménytelen eset, ha észrevetted és zavar is.
2009. szept. 12. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Én is azt vettem észre, hogy semmi mást sem csinálok, csak itt ülök:D
2009. szept. 12. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

én meg azt vettem észre,h minden 5percben meg kell h nezzem a myvipet,emailt,gyakorikerdesek valaszokat es hirdetest a grafikus kartyakra mieneket tettek fel.

Ez megy egesz nap. pl. kimegyek iszok es amikor viszaulok megnezem ezeket, eltelik ot perc es megint megnezem,nezek egy filmet megallitom es megnezem aztan folytatom......

2009. szept. 12. 13:01
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
:Dén is ezt csinálom 5 percenként:D tanulok, pár perc múlva megnézem, aztán ugyanígy folytatom tovább:) este meg sokáig itt maradok és nézegetem:D
2009. szept. 12. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok XD
2010. jan. 30. 18:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!