Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék hízni?

Hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés
Lány vagyok 16 éves,kb 165 cm és 48 kg vagyok..és szeretnék hízni egy kicsit..sokat eszek de nem nagyon látszik meg rajtam..tudtok vmi tippet adni hogyan szedhetnék fel pár kilót?

2013. márc. 3. 15:59
 1/5 anonim válasza:

én 166 cm vagyok és 50 kg viszont nehezek a csontjaim szóval kb 46nak nézek ki. én még így sem érzem magam soványnak. :/

de ha hízni akarsz egyél sok pékárut, zsíros ill. cukros dolgokat és ne mozogj sokat :D

2013. márc. 3. 16:26
 2/5 A kérdező kommentje:
én se érzem magam annyira soványnak de azért combra szeretnék még hízni:) köszönöm a tanácsot bár azt nehéz lesz hogy ne mozogjak sokat mert minden nap sétálok meg bulizni is járok..:)
2013. márc. 3. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Pont az hogy mozogj, mert mozgás hatására sok minden beépül a szervezetbe.
2013. márc. 3. 17:48
 4/5 anonim válasza:

" de ha hízni akarsz egyél sok pékárut, zsíros ill. cukros dolgokat és ne mozogj sokat :D" --> ha így eszel akkor csak zsírosodni fogsz.. :D

de gondolom a kérdező nem zsírban szeretne hízni és nem szeretné növelni a cukorbetegség esélyét szóval: megfelelő étrend+ (akár konditermi) mozgás!!

2013. márc. 5. 22:08
 5/5 A kérdező kommentje:
tényleg nem zsírban:D és köszi :)
2013. márc. 6. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!