Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek? Többi lent.!

Szerintetek? Többi lent.!

Figyelt kérdés
Milyen lehet meghalni? Azért ide írom mert ez olyan mint a szex...csak akkor tudhatod milyen ha tapasztalod. Az egyik ismerősöm meghalt...megfulladt. DE újra élesztették. Azt mondta hogy olyan volt mintha álmodna. Szerintetek? Milyen lehet mikor már nem dobban a szív...nem termelődik vér...oxigén hiány lép fel és az agy működése leáll. Mit élhet át valaki a halál pillanatában? :)

2013. márc. 2. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nem volt halálközeli élményem, de egyszer kétszer egymás után elájultam. Az tényleg olyan érzés volt, mintha álmodnék. Előtte egyre homályosabban láttam, a hangokat pedig úgy hallottam, mintha dobozban lennék. Aztán egyszer csak elvesztettem a testem feletti uralmat.

Nem volt jó érzés...

2013. márc. 2. 21:39
 12/14 anonim ***** válasza:

ma 21:39

Most képzeld el ezt úgy, hogy nincsen agyműködésed, tehát nem tudod, hogy rossz érzés mert nincs mivel érzékelni. Nincsenek képzeletek, álomszerű képek mert ami ezeket előállítja az kapcsolt ki végleg. Jó lehet.

2013. márc. 2. 21:43
 13/14 anonim válasza:
én csak azt tudom, hogy nagyon örülök mindig amikor nem halok meg egy halálközeli élmény után, mert akkor az utolsó gondolatom az lett volna, hogy "bmeg, nem töröltem az előzményeket!"
2013. márc. 2. 22:08
 14/14 A kérdező kommentje:
bocsi vissza olvastam tényleg elég beteg ez a mosolygós arc a végén. mint amikor Hannibál azon röhög hogy a saját arcát vágja pengével :s xd . hát köszi a válaszokat, csak kíváncsi voltam. de szerintem nem minden halál fájdalmas pl.: ha kómába vagy és aztán örökre elalszol. :/ csak csomószor gondolok majd milyen lesz. 13/L
2013. márc. 2. 22:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!