Szerintetek? Többi lent.!
Figyelt kérdés
Milyen lehet meghalni? Azért ide írom mert ez olyan mint a szex...csak akkor tudhatod milyen ha tapasztalod. Az egyik ismerősöm meghalt...megfulladt. DE újra élesztették. Azt mondta hogy olyan volt mintha álmodna. Szerintetek? Milyen lehet mikor már nem dobban a szív...nem termelődik vér...oxigén hiány lép fel és az agy működése leáll. Mit élhet át valaki a halál pillanatában? :)2013. márc. 2. 21:30
1/14 anonim válasza:
Hogy a francba tudsz oda mosolygós smileyt írni?
2/14 anonim válasza:
szerintem zsibbadó érzés az agyban, és érzed ahogy fokozatosan egyre kevésbé tudod irányítani a tested, egyre kevésbé vagy magadnál
3/14 anonim válasza:
Van aki ezt úgy írta le, hogy látta szellemként a testét. Aztán visszament, mert újraélesztették :).
4/14 anonim válasza:
Na ezt a témát ne feszegessük. Nézd, mi lesz utána: megszűnsz létezni. Nem tudsz felkelni, nem lesznek gondolataid, nincs semmi, nulla. A feltámadás egy
maszlag, vagyis tudományosan még nem támadt fel senki.
5/14 anonim válasza:
Ilyen a materialista gondolkodás :)
6/14 anonim válasza:
Ha hiszel a mennyben, akkor kapj a kezedbe egy Bibliát. Ha nem, akkor annyit talán mondhatok, hogy fájdalmas, bármilyen halálról is legyen szó. És egy pszcihopatának nézel ki ezzel a mosolygós smileyval.
7/14 anonim válasza:
Nem tudom, de én már szívesen meghalnék, ha nem járna több percnyi/órányi fájdalommal, haldoklással.
8/14 anonim válasza:
A halál is az élet része,tehát szép!
9/14 anonim válasza:
A halál pillanatában semmit sem ÉLSZ át, mert megszűnsz élni. Én abban hiszek, hogy a test és a tudat megszűnik, a lélek pedig csatlakozik Istenhez. Az utolsó gondolatod boldogság, mert megérkeztél.
10/14 anonim válasza:
nem jó érzés.. én majdnem meghaltam már.. közel voltam hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!