Nikolett23 kérdése:
Hogyan lehetne elérni, hogy napi szinten adják le a tévében a Szulejmán c. sorozatot?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 17:29
1/11 anonim válasza:
Nagyon jó lenne, mert imádom.*-* De így évek múlva lesz vége a sorozatnak.:sss Viszont lehet, hogy nem is fogják végig adni.:(
2/11 A kérdező kommentje:
Ebben biztos vagyok. Úgy járunk mint a Dallas-al. És ez mekkora szemétség...valahogyan elkellenne érni hogy beadják napi adásba. példáúl a gyanú árnyékában minek adják még mindig???? dög unalom és monoton.
2013. márc. 2. 16:45
3/11 anonim válasza:
Hát ja. A helyére leadhatnák a Szulejmánt.
4/11 anonim válasza:
Én is örülnék ha mindennap adnák ez kínzás heti 1-szer adni :D
Én imádom szerdánként a napomat is úgy tervezem hogy a két kisfiam már aludjanak mire kezdődik hogy nyugodtan tudjam nézni :) ez az egy sorozat amit nézek a legjobb.
5/11 anonim válasza:
Azt hittem csak en vagyok ilyen lokott, hogy lefektetem a gyerekeket elobb egy kicsit szerdan :) en kozben szoktam vasalni, igy amiota megy, nem halmozodik fel a vasalatlan. De annak jobban orulnek, ha naponta lenne
6/11 A kérdező kommentje:
Neeem. sokan szeretik :) nekem egy 3és fél hónapos kisfiam van,hát neki sajna nem tudom mondani hogy "aludj" :/ én már regisztráltam az rtl klub/most oldalra és írtam a szerkesztőknek de szerintem ez csak még egy csók a halottnak :(
2013. márc. 25. 19:50
7/11 anonim válasza:
Minden béna brazil, mexikói sorozat lehet naponta. Ez miért nem lehet, de legalább több rész hetente. Pocsék így elhúzni akár éveken át. Biztos agymenése volt aki így megszervezte. Törököknél jobban adják, végül is ők csinálták és tudják, hogy élvezhető és mennyi szünet fér bele.
8/11 anonim válasza:
Annak a Riválisoknak rohadt sok értelme van... -.-
9/11 anonim válasza:
Nagyon jó lenne ha minden hétköznap lenne!
10/11 anonim válasza:
Ilyen lassú vetítéssel és egy hetes kihagyással még azt a nézőt is elveszítik aki tényleg nézné. Lehet, ez is a cél, mert nem akarnak és nem tudnak több részt megvenni. Sajnálatos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!