Tudnátok segíteni?
Csinálok egy célkitűző tanfolyamot.Az egyik legfontosabb célom,hogy legyenek barátaim,ne érezzem magam magányosnak,legyenek sikeresebbek a kapcsolataim,népszerűbb legyek.Sajnos elég szerencsétlen vagyok az élet több területén is így azt gondolom "szerencsétlenség" áll a hátterében,h nincsen társaságom...Az élet több területén is ez a jellemző.
Ezen kívül ki szeretnék jönni a depiből,szeretnék kiegyensúlyozottanbb lenni.
A tanfolyamon viszont csak olyat írhatok célnak ami nem függ egy másik embertől.
"Csak olyan célt tűzz ki, ami alapvetően Tőled függ. És csak Te legyél az, akin a cél elérése múlik.
Az "azt akarom, hogy szeressenek" a tipikus példája annak, amikor valami nem tőlünk függ. Valaki másnak akarjuk előírni, mit érezzen. Nem érdemes olyan célokat kitűzni, ami nem rajtunk múlik, mert ha így teszünk, bizonyos esetekben semmit sem tehetünk majd.
Sok esetben a célunk sok más ember céljával lesz összefüggésben, így természetesen nem függhet minden csak tőlünk.
Ez így is van. Pont ezért ezeket a dolgokat nem tűzzük ki célul. Nem tűzöm azt ki célul, hogy a többiek elismerjenek, helyette azt tűzöm ki, úgy fogok viselkedni, hogy kiváltsam a többi ember elismerését. Mert akkor én vagyok az irányító. "
Tudnátok abban segíteni,hogy hogyan fogalmazhatnám meg konkrétan úgy,hogy el tudjam érni azt,h társaságibb,barátságosabb legyek? Vagy ki jöjjek a depiből? Vagy,h sikeresebb legyek? Hogyan fogalmazhatnám meg konkrétabban úgy,h tudatos lépéseket tudjak tenni érte/értük?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!